Belgisch designmerk Vilarte ontwerpt samen met designer stefan.schöning.studio een aanpasbaar luxueus buitenpaviljoen

Aan de drukte van het alledaagse te willen ontsnappen is geen nieuw fenomeen. Maar nu huizen steeds meer als kantoren functioneren, is het een echte uitdaging geworden om een plek te vinden om tot rust te komen. Een uitdaging die Vilarte ten volle aanging. Het Belgische designmerk werkte samen met stefan.schöning.studio om een zeer aanpasbaar luxueus buitenpaviljoen te creëren. Hun focus? Het herdefiniëren van de buitenruimte door middel van op maat gemaakte luxepaviljoenen met een tijdloos en esthetisch ontwerp dat kan worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Vilarte biedt een esthetisch, tijdloos paviljoen dat de grenzen tussen binnen en buiten laat vervagen. Bovendien zijn ze in hoge mate aanpasbaar. De paviljoenen zijn gebaseerd op een vast, maar flexibel kader dat als belangrijkste basis fungeert. Al het andere wordt afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van de bewoner. Van het eigenlijke doel - of het nu een kantoorruimte, kunstatelier of privé wellnessruimte is - en de indeling van het paviljoen tot het soort marmer, de afwerking en de hoogwaardige apparatuur. Dankzij deze aanpak kan Vilarte haar luxueuze one-of-a-kind schuilplaatsen binnen een korte productieperiode vormgeven.

Het elegante ontwerp wordt benadrukt met Delta Light productfamilies: Femtoline, Shiftline en Spy. Daarnaast creëren deze verlichtingsoplossingen een warme en uitnodigende sfeer waarin bewoners volledig tot rust kunnen komen. De armaturen van Delta Light sluiten naadloos aan bij het aanpasbare kader van het paviljoen, waardoor ze dé ideale keuze zijn voor dit project. De toewijding van het verlichtingsbedrijf aan kwaliteit en innovatie weerspiegelt in de uitzonderlijke verlichtingservaring die zij gecreëerde voor het luxueuze buitenpaviljoen van Vilarte.

Deel dit artikel:
Onze partners