Bepaal dé natuursteen voor uw project met Beltrami's natuursteenwijzer

Natuursteen is een duurzaam materiaal dat na jaren nog steeds zijn kwaliteiten behoudt en een meerwaarde geeft aan uw woning. Natuursteenstrips zijn bijvoorbeeld geschikt voor het bekleden van een accentmuur of om uw gevel een originele toets te geven. Ook 3D-strips in verschillende diktes kunnen een speels accent geven aan elke muur. Beltrami biedt een uitgebreid gamma natuursteen en natuursteenstrips aan voor zowel binnen als buiten. 

Natuursteenwijzer

Beltrami's belangrijkste regel is: kies de juiste natuursteen voor elke toepassing. Voor elke toepassing is er namelijk een bepaalde natuursteen die het meest geschikt is. Het is bijvoorbeeld van belang dat uw keukenvloer en -werkblad tegen een stootje kunnen. Harde natuurstenen zoals graniet, basalt, leisteen en harde kalksteen zijn in een vlekgevoelige ruimte als de keuken daarom het meest geschikt. Om u te helpen de juiste natuursteen te selecteren, ontwikkelde Beltrami de online natuursteenwijzer. Hiermee kan u zoeken naar de perfecte natuursteen voor uw project.

 

Stonite

Stonite tegels zijn lichte, dunne en natuurlijke producten die een hoge weerstand bieden tegen krassen en warmte. De tegels zijn ecologisch verantwoord en gebruiken kwalitatief Portland wit cement als bindmiddel. Bovendien worden Stonite tegels gekalibreerd en zijn ze afgewerkt met een chanfrein en een gepolijst oppervlak.

 

Kandla Sablino

Kandla Sablino is een nieuwe afwerking op het Kandla-gamma natuurstenen. Het natuurruw effect verdwijnt in de Indische zandsteen door het opborstelen, waardoor de tegels een moderne, strakke look krijgen met behoud van de natuurlijke nuances en kleurverschillen. De tegels kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Sablino is verkrijgbaar in Kandla Grey, Kandla Ochre en Kandla White-Beige in 3 verschillende formaten.

 

Kavalas

De Kavalas stapelstrips zijn grijze leistenen met kleuraccenten en een natuurruw oppervlak. De strips bestaan uit ruwe blokken die op elkaar gestapeld kunnen worden en zo een slijtvaste wandbekleding vormen die ook buiten kan worden gebruikt. De beste onderlaag voor de strips is er een die droog, effen en vetvrij is en voldoende hecht. Bij buitengevels moet de bovenkant van de bovenste strips beschermd worden met een gepaste afdekking zodat het regenwater niet tussen de ondergrond, de kleefcement en de stapelstrips kan doordringen. Ook de samenstelling van de draagsteunen en de vlakheidtolerantie moet u op voorhand controleren.

 

Beltralinea Stoneskin

Beltralinea Stoneskin is een ruwe natuursteenstrip die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden als wand- of gevelbekleding. De korst- of randplaten worden in fijne reepjes gesneden en verzameld in een plaket 60cm x 15cm. Daardoor is de plaatsing sneller en eenvoudiger en zijn er geen voegen zichtbaar. Door dubbele verlijming met Beltraflex worden de strips op de ondergrond geplaatst. Stoneskin is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren: Ardesia Nera, Black Quartz, Bluestone, Everest Green, Oriental Basalt, Oyster, en Pepperino Dark.

 

Beltralinea Mosaics

Het aanbod natuursteenstrips breidt uit met de komst van Beltralinea Mosaics, een verzameling van verschillende formaten, stijlen en kleuren natuurstenen mozaiëken. Deze zijn vooral populair als toepassing in de badkamer. Beltralinea Mosaics is verkrijgbaar in acht natuurstenen in telkens vijf verschillende types met keuze tussen rechthoekige, vierkante of onregelmatige types formaten.

 

Showroom

In de toonzaal van Beltrami in Harelbeke kan u terecht van 9u tot 17u en op zaterdag tot 13u. Indien gewenst krijgt u een persoonlijke rondleiding waarbij u uitleg krijgt bij het gamma binnen- en buitentoepassingen voor natuurstenen. In de showroom ziet u de materialen in realistische totaalconcepten en in het buitenpark kan u de mogelijkheden bekijken voor een terras in natuursteen, een oprit, gevel of andere tuinafwerking. Aan het eind van het bezoek krijgt u staaltjes, brochures en richtprijzen mee.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage