Bouwunie Limburg zoekt Beste Bouwteam 2019

Behoort jouw bedrijf tot een bouwteam of werkt je vaak in bouwteam, en heb je samen met dit team een bijzonder project gerealiseerd? Stel je dan kandidaat voor het Beste Bouwteam 2019 en volg het team achter kantoorgebouw De Zigeuner in Diepenbeek op. architectura.be zetelt mee in de jury. Inschrijven kan nog tot 29 maart.

Al enkele jaren reikt BOUWUNIE Limburg - in samenwerking met tal van andere prominente beroepsorganisaties, sectorfederaties, pers en commerciële partners - de award voor het 'Beste Bouwteam' uit. 

Ook in 2019 kunnen bouwteams deelnemen aan deze wedstrijd. Belangrijke voorwaarde is dat de leden van het bouwteam ervan overtuigd zijn dat door hun samenwerking en hun afgelegde weg een meerwaarde werd gerealiseerd. Het draait niet alleen om het project zelf, maar vooral om het bouwteam. Het is niet enkel het ontwerp of de architect die bekroond worden, maar wel alle leden van het team die gezamenlijk voor een mooi resultaat hebben gezorgd.

Het team moet bestaan uit minstens vijf teamleden. Het project mag maximum vijf jaar oud zijn, gebouwd in Limburg en opgeleverd ten laatste op 4 mei 2019.

Inschrijven kan door enkele vragen over de samenwerking en het project te beantwoorden op de website van Het Beste Bouwteam.

 

 

Bron: Bouwunie Limburg

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage