CJC Systems lanceert KNX-collecties op Light + Building beurs

De Light + Building beurs in Frankfurt is het strijdtoneel van verschillende nieuwe ontwerpen in de lichtindustrie. CJC Systems pakte daarom uit met maar liefst vijf nieuwe collecties. Deze productlijnen zijn een herontwikkelde versie van hun bestaande 24V-varianten.

Met de vernieuwde collecties wil CJC Systems zich vooral richten op de grotere projecten, zoals hotels en appartementencomplexen. Toch blijven de lichtschakelaars bruikbaar voor de residentiële markt. Door een directe buskoppeling is een interface niet nodig.

De Anna-collectie maakt gebruik van hendels die elk 2 verschillende circuits kunnen bedienen. De schakelaar kan met of zonder ledlampjes geleverd worden. In het midden zit dan een rode oriëntatieled. Onder of boven elke hendel zit een gele feedbackled. Er kunnen tot 7 hendels geïnstalleerd worden per knop.


Allerlei vormen, altijd leds

De Zita-collectie maakt gebruik van ronde drukknoppen, in tegenstelling tot de Mona-collectie waarbij vierkante drukknoppen het uitzicht bepalen. De Zita-schakelaars kunnen tot 4 drukknoppen bevatten, de Mona 8. Deze collectie maakt, net zoals de Anna-collectie, gebruik van een witte feedbackled en een rode oriëntatieled.

Met de Lara-collectie brengt CJC Systems een vlakke drukschakelaar op de markt. Elke drukknop heeft een witte feedbackled in elke hoek, terwijl er in het midden een rode oriëntatieled zit. Deze schakelaar kan ook tot 8 drukknoppen bevatten.


Tinten

De laatste collectie, Lola, is de meest recente creatie van CJC. Deze heeft een kleine vierkante vlakke drukknop, met of zonder leds. Naast elke knop zit een feedbackled. Deze schakelaar kan, zoals de meerderheid, tot 8 drukknoppen bevatten. Elke collectie bestaat in Carré- en Bande-uitvoering en kan afgewerkt worden in 12 verschillende tinten.

Naast deze schakelaars bracht CJC Systems ook een nieuwe collectie afdekplaten op de markt. Deze passen om 55mm frames en zijn gemaakt uit aluminium. Ook deze afdekplaten zijn verkrijgbaar in dezelfde 12 tinten als de schakelaars. CJC verkoopt versies met een enkele, dubbele en drievoudige afdekplaat.

Deel dit artikel:
Onze partners