De Masterline 8 van Reynaers: uniforme diepte, talloze mogelijkheden

In het eerste kwartaal van dit jaar zal Reynaers Aluminium zijn nieuwe Masterline 8 op de wereld loslaten. De Masterline 8 moet – op termijn – het huidige Concept System vervangen. Het nieuwe profiel heeft steeds een inbouwdiepte van 87 mm, maar is combineerbaar met elke isolatieklasse en elk design dat Reynaers aanbiedt.

Alle oplossingen in een systeem

De kracht van de Masterline 8 ligt in zijn eenvoud: het is een systeem met een inbouwdiepte van 87 mm dat verkrijgbaar is in vier designvarianten en met drie isolatieklassen. In de huidige Concept System-serie moet men de diepte kiezen naargelang de isolatievereisten. Dat is bij de Masterline 8 niet meer nodig. In de passiefbouw kon tot nu het renaissancesysteem niet geïnstalleerd worden door een te lage isolatiewaarde. De Masterline laat een combinatie toe met elk design van Reynaers Aluminium dat we reeds kennen, en het nieuwe ontwerp ‘Deco’. Voor ieder wat wils, dus.

 

Mag het iets meer zijn?

De Masterline 8 zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende isolatieklassen: de standaard, de HI, en de HI+. Door een toevoeging van mousse en een andere middendichting zijn de HI en HI+ extra isolerend. Op deze manier is Reynaers erin geslaagd om elk design van de Concept System te kunnen aanbieden in elke isolatieklasse. En dat in een uniform systeem, wat logistieke, architecturale, en praktische voordelen met zich mee brengt.

 

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage