Een hydraulische én elektrische verwarming? Dat kan

We isoleren onze woningen almaar beter, waardoor onze verwarming minder vaak moet draaien. Maar in sommige ruimtes blijft de warmtebehoefte dezelfde, zoals in de badkamer. Daar kan een radiator die zowel watervoerend als elektrisch is soelaas bieden. Vasco biedt verschillende oplossingen.

We springen bewuster om met ons energieverbruik en dat is een goede zaak voor het milieu én je portefeuille. In het tussenseizoen of op zachte winterdagen zetten steeds meer mensen de verwarming uit, of op een veel lager pitje. Als je dan kiest voor een semi-elektrische radiator zoals de Iris Blower Mixed en de Aster Blower Mixed, dan hoef je geen kou te lijden in de ruimtes waar je doorgaans een hogere temperatuur wenst. Ook op hele koude winterdagen zorgt de elektrische Blower die voorgemonteerd is op de radiator voor een warmteboost, waardoor je niet aan comfort moet inboeten.

 

Semi-elektrische radiator: extra warm 

Zowel de Iris Blower Mixed als de Aster Blower Mixed worden met de vertrouwde Vasco-designventielset geleverd en via de middenaansluiting aan je verwarmingsinstallatie gekoppeld. De totale warmteafgifte van deze radiatoren ligt hoger dan die van louter hydraulische radiatoren, want de Blower heeft een bijkomende warmteafgifte van 1000 watt, bovenop de warmte van de radiator zelf. 

 

 

Accessoires

Ook voor de Iris Blower Mixed en Aster Blower Mixed ontwikkelde Vasco enkele handige accessoires, zoals een handig droog- en stapelrek om natte kleren of vochtige handdoeken aan te laten drogen. Vasco biedt ook een eenvoudige handdoekbeugel, om de sloddervossen in huis hun handdoek netjes te laten opbergen? Deze radiatoren zijn in tal van kleuren beschikbaar. 

Bron: Vasco
Deel dit artikel:
Onze partners