Een terras in vezelcement blijft er goed uitzien

Met haar terrasplanken uit vezelcement belooft Cedral Terrace een terras dat er jaar na jaar goed en uitnodigend uit blijft zien. Het gebruikte materiaal is zo sterk als steen, maar heeft de warme touch en uitstraling van hout. Bovendien zijn de planken maat- en slijtvast, en barsten of versplinteren ze niet. Na verloop van tijd wordt het terras mooier doordat de planken een licht doorleefd patina krijgen.

Seizoenen maken geen verschil

De Cedral planken uit vezelcement zijn slijtvaster dan hout en hard als steen. Ze zijn bestand tegen de meest extreme en uiteenlopende weersomstandigheden. Cedral is brandveilig. Ze zullen dan ook niet versplinteren of barsten. Ook tegen beschadigingen door ongedierte is het beschermd. Seizoen na seizoen geniet je zo zorgeloos van een terrasvloer dat aan patina wint. 

 

Onderhoudsvriendelijk

Omdat de maatvaste planken tot in de kern gepigmenteerd zijn, krijgen ze met de jaren een mooi natuurlijk patina. Daardoor hoeven ze niet gevernist te worden. De vloer blijft er prachtig uitzien met slechts een minimum aan onderhoud. 

 

Het antislipoppervlak voelt zacht aan

Een terrasvloer moet niet enkel mooi zijn maar ook veilig zijn. De terrasplanken van Cedral bieden een enorme grip. Kinderen moeten zich kunnen uitleven zonder dat ouders bang hoeven te zijn dat iemand uitglijdt. Dat maakt van de planken ook voor rondom het zwembad een perfecte keuze. De vezelcementplanken voelen warm en zacht aan. Tijdens hittegolven blijven de planken koel. Ideaal voor wie de zomer graag op blote voeten beleeft.

 

Aan de slag

Wie handig is kan zelf aan de slag met Cedral Terrace. Cedral is verkrijgbaar in vier natuurlijke kleuren. De plaatsing gebeurt zonder nagels of lijm. Je bevestigt de terrasplanken met clips op dwarsbalken, op een stabiele ondergrond. Planken kan je makkelijk op maat verzagen en voor de afwerking van de randen kan je terugvallen op de afgeronde planken van Cedral.

  • Lengte plank: 315 cm
  • Breedte planl: 8,45 cm en 17,5 cm
  • Kleuren: zachtgrijs, diepgrijs, zandbeige en steenrood

Bron: Cedral Terrace

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage