F/a: ontdek volledig programma Colloquium - Architectuur verbindt

Als maatschappij staan we voor een gigantische uitdaging. Hoe kunnen we de stad van de toekomst tot een plek maken waar het – dichter bij elkaar – beter is om te wonen, te werken en op te groeien? Tijdens het Festival van de architectuur (F/a) gaat het ‘Colloquium: Architectuur verbindt’ hier een hele dag lang op in met sprekers uit binnen- en buitenland, met onder andere Assemble Studio (UK), Eva De Klerk (NL), Adam Khan (UK), die Baupiloten (D),  Dieter Leyssen (BE) en Luce Beeckmans (BE). Aan de hand van internationale best practices biedt het colloquium inspirerende voorbeelden om tot een inclusievere stad te komen. Tijdens het event - op 26 september in de Vooruit - ontdek je meer over o.a. andere vormen van wonen, participatieve ontwerpstrategieën en tijdelijke invullingen.

Programma

Vanaf 9u kan je in het Vooruit Café terecht om je aan te melden. Deze boeiende dag start om 9u30 stipt met een keynote lezing van het internationaal gerenommeerde Assemble Studio.

Vanaf dan stel je je eigen programma samen. Experten en ervaringsdeskundigen inspireren, discussiëren en reflecteren tijdens lezingen, panelgesprekken, workshops, plaatsbezoeken en een fietstocht door Gent.

Op de website van het Festival worden alle sessies overlopen met extra uitleg, zodat je helemaal weet hoe je de dag zelf wilt invullen. Lees ze eerst rustig door en schrijf je daarna in. Plaatsen zijn beperkt, dus wees snel!

Bron: Festival van de architectuur

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage