Flexibele akoestische designoplossingen

Werken op kantoor ziet er niet meer hetzelfde uit als pakweg 20 jaar geleden. We hoeven niet meer zo nodig van 9 tot 5 te werken, maar kiezen voor flexibele uren. We verruilen steeds vaker vaste werkplekken voor flexplekken. Kortom: het werken op kantoor verandert en wordt steeds flexibeler. Aangezien een goede akoestiek op kantoor belangrijk is voor een gezonde en aangename werkomgeving, moeten akoestische oplossingen ook flexibel zijn. Met Troldtekt flexibele akoestische oplossingen creëert u een elegant verlaagd plafond, of past u de akoestiek alleen aan waar nodig. Met deze designoplossingen kan u niet alleen een uitstekende akoestiek verzekeren, maar ook een decoratief patroon ontwerpen.

Troldtekt Baffles

Troldtekt Baffles is een effectieve en flexibele akoestische oplossing, die bestaande geluidsabsorberende oppervlakken op de muren en plafonds kan aanvullen en de akoestiek reguleert in ruimtes waar het niet mogelijk is een zwevend plafondeiland te installeren.

Met het gebruik van Troldtekt akoestische baffles kan de akoestiek aangepast worden waar nodig, aangezien de baffles afzonderlijk aan de plafondstructuur hangen. Dit biedt aanzienlijke vrijheid op het gebied van design en architectuur. Tegelijkertijd is het een erg effectieve oplossing, aangezien de baffles aan beide kanten geluid absorberen. Het design is simpel en elegant, met een zichtbaar aluminium profiel aan de bovenkant waaraan de dunne stalen draden bevestigd worden.

 

Elegant verlaagd plafond

Troldtekt Clouds heeft een elegante en lichte uitstraling en ziet eruit als een strak en eenvoudig verlaagd plafond. Aangezien de rails en hangers een stuk van de rand af zijn geplaatst is alleen het plafondoppervlak en de dunne rand van de platen te zien. Troldtekt Clouds is ontworpen voor montage met Troldtekt Plus akoestische panelen.

 

Akoestische designoplossingen

Naast oplossingen voor verlaagde plafonds, is er ook een uitgebreid scala aan designmogelijkheden voor wanden. Met Troldtekt Rhomb, Wave, Hexagon of Shades krijgt de wand een unieke look en heeft de architect de vrijheid om een eigen patroon te ontwerpen. Ontdek al de akoestische designoplossingen van Troldtekt.

 

Gezond binnenklimaat

De meeste mensen brengen hun leven grotendeels binnen door, waarvan een groot deel op het werk. Het is daarom van essentieel belang dat kantoren een goed binnenklimaat hebben, dat geen irritaties veroorzaakt of ons werk beïnvloedt. De Troldtekt panelen zijn slechts gemaakt van 2 natuurlijke materialen: hout en cement, en bevatten dus geen giftige stoffen of allergenen.

Troldtekt panelen zijn Cradle to Cradle zilver gecertificeerd, zijn geschikt voor BREEAM, DGNB en LEED projecten en beschikken over diverse certificeringen op het gebied van duurzaamheid.

Bekijk meer referentieprojecten van kantoren.

Deel dit artikel:

Contacteer Isolco

Onze partners