Ga naar Bits&Bytes van NAV en ontvang een gratis exemplaar van ‘Eren & Citeren’ dankzij KUBUS

Welke tools, apps en software zijn voor uw kantoor van nut? En is uw IT-infrastructuur voldoende uitgerust? Op de praktijkmarkt Bits&Bytes van NAV kan u de meest innovatieve en praktische digitale tools voor dagelijks gebruik op het architectenkantoor en de werf ontdekken. Standhouder KUBUS biedt bezoekers van zijn stand een gratis exemplaar van Eren&Citeren aan, zolang de voorraad strekt.

Bits&Bytes vindt plaats op woensdag 15 mei in Nazareth (Omnia Schaubroeck) en op donderdag 23 mei in Mechelen (Technopolis). Verschillende standhouders geven toelichting rond de laatste beschikbare IT-oplossingen en diensten die uw praktijk optimaliseren. Bovendien kan u de diverse toepassingen zelf uitproberen.

Tijdens het seminarie dat plaatsvindt op Bits & Bytes, krijgt u heel concreet en praktisch een antwoord op hoe u zich met uw architectenkantoor kan wapenen tegen cybercriminaliteit en hoe om te gaan met de GDPR-wetgeving. Raadpleeg hier het programma in detail.

 

Gratis exemplaar boekje Eren & Citeren + coasters

Softwareproducent en -verdeler KUBUS zal aanwezig zijn als standhouder op beide sessies in Nazareth en Mechelen. Op de stand krijgt iedere bezoeker een gratis exemplaar van Eren & Citeren, de nieuwe publicatie van Filip Canfyn. In ‘Eren & Citeren’ bespreekt Canfyn in zijn typische stijl een twintigtal belangrijke Belgische architecten die niet alleen een mooi oeuvre nagelaten hebben, maar die ook iets te zeggen hadden (of nog steeds hebben). Kortom, architecten met een visie. Enkele illustere voorbeelden: Victor Horta, Henry van de Velde, Leon Stynen, Renaat Braem, Luc Deleu, Leo Van Broeck, Jo Crepain, Paul Robbrecht, Laurent Ney… Leuk extraatje zijn de onderzetters met quotes van de geciteerde architecten.

Bron: KUBUS
Deel dit artikel:
Onze partners