Gezocht: pilootproject voor filmreportage op bouwenwonen.net en Architectura.be

Bouwenwonen.net en Architectura.be zijn op zoek naar recente, fotogenieke architectuurprojecten om er een film- én fotoreportage over te maken die zal gepubliceerd worden op beide websites en in beide nieuwsbrieven. In deze reportages zullen zowel de opdrachtgever als de architect en de aannemer aan het woord gelaten worden. 

Op termijn gaan Bouwenwonen.net en Architectura.be samen architectuurreportages aanbieden waarbij er zowel een artikel als een boeiend filmpje en een fotoreeks gemaakt zullen worden over het project in kwestie. Hiervoor zal een reporter van Architectura.be  ter plaatse de opdrachtgever, de architect en de hoofdaannemer interviewen. Bij dat gesprek zal ook de cameraman van bouwenwonen.net aanwezig zijn die deze personen iets voor de camera zal laten vertellen. De cameraman zal ook het gebouw in beeld brengen. Hij beschikt hiervoor over een jib waardoor ook beelden vanuit een hoger standpunt genomen kunnen worden. Indien gewenst kan er ook een architectuurfotograaf aanwezig zijn. 

 

Kosteloos op eigen website

De artikels zullen gepubliceerd worden op de website en in de nieuwsbrief van Bouwenwonen.net en Architectura.be met daarbij ook de filmreportage. Het filmpje zal ook gepubliceerd worden op de Youtube-kanalen van de twee websites. De bedrijven die betrokken waren bij het project kunnen het artikel en de filmreportage kosteloos op hun eigen website publiceren.

De tarieven voor deze reportages staan nog niet vast. In eerste instantie willen Bouwenwonen.net en Architectura.be gratis twee pilootreportages werken.

 

Stel je kandidaat!

Opdrachtgevers, ontwerpers of aannemers die zich hiervoor kandidaat willen stellen, mogen zich aanmelden via info@architectura.be. Vermeld dan zeker het adres, de contactpersonen van opdrachtgever, ontwerper en aannemer van het project. Graag ook enkele regeltjes uitleg over het project en een aantal foto’s.

Hou er wel rekening mee dat het project enerzijds voldoende afgewerkt moet zijn voor een filmreportage  maar dat het anderzijds om een redelijk recent project moet gaan dat nog niet al te dikwijls in het nieuws gekomen is.                                

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage