Gezond en energiezuinig ventileren met C+ EVO II van Renson

Met het nieuwe Systeem C+ EVO II geeft Renson de gebruikers een ventilatiesysteem dat zich automatisch aanpast aan de gebruikers en hun leefpatroon en een gezond binnenklimaat garandeert. Dit systeem levert ook nog eens een E-peilwinst tot 24 punten in woningen en tot 27 punten in appartementen op. C+ EVO II combineert de continue toevoer van verse lucht via zelfregelende ventilatieroosters en de doorvoer via vaste deurroosters met de mechanische afvoer van vervuilde lucht door de nieuwe centrale afvoerventilator Healthbox II.
Met het nieuwe Systeem C+ EVO II geeft Renson de gebruikers een ventilatiesysteem dat zich automatisch aanpast aan de gebruikers en hun leefpatroon en een gezond binnenklimaat garandeert. Dit systeem levert ook nog eens een E-peilwinst tot 24 punten in woningen en tot 27 punten in appartementen op. C+ EVO II combineert de continue toevoer van verse lucht via zelfregelende ventilatieroosters en de doorvoer via vaste deurroosters met de mechanische afvoer van vervuilde lucht door de nieuwe centrale afvoerventilator Healthbox II.Slim ventileren

De Healthbox II is in staat om iedere ruimte correct te ventileren. Dynamische CO2- en/of vochtsensoren analyseren 24 uur per dag de afvoerlucht en passen zo op een intelligente manier het ventilatieniveau aan de daadwerkelijke behoefte van de gebruikers aan. Met het revolutionaire Smartzone-principe wordt niet alleen in de vochtige ruimtes, maar ook in de slaapkamers afgevoerd. Er wordt immers automatisch meer geventileerd in die ruimtes, waar de bewoners zich bevinden. Kijken de bewoners ‘s avonds televisie, dan zorgt het ventilatiesysteem voor een verhoogde afvoer in de leefruimte. Gaan ze slapen, dan vermindert de afvoer in de living onmiddellijk en wordt meer lucht afgevoerd in de slaapkamers. Op die manier creëert Renson een systeem, dat de bewoner volgt in zijn woning om een optimale luchtkwaliteit in elke ruimte te garanderen.Met het C+evoII-systeem kunnen er tot 24 E-peilpunten behaald worden in woningen en tot 27 in appartementen.

Duidelijk communiceren

De unieke TouchDisplay voor een ventilatiesysteem in woningen bevat alle functionaliteiten van de standaardbediening, maar zorgt ervoor dat de gebruiker op elk moment duidelijke feedback krijgt over aspecten, zoals het CO2-niveau in de woning, het ventilatieniveau, de ingevoerde programma’s, …. Dankzij deze touch-bediening met kleurenscherm worden gebruikers zich bewust van de luchtkwaliteit in de woning en van het effect van het ventilatiesysteem.


Foutloos functioneren

De Healthbox II wordt volledig automatisch gekalibreerd. Dit vermijdt het risico op fouten bij de inregeling en garandeert zo een goed werkend systeem met een correct debiet in elke ruimte. De totale inregeltijd wordt bovendien beperkt tot gemiddeld 12 minuten, terwijl dit bij de traditionele inregeling van een systeem C in de praktijk 60 minuten duurt.
Deel dit artikel:
Contacteer Renson
Onze partners