Häfele blikt terug op geslaagde Prowood 2015

Tijdens de beurs Prowood lag de klemtoon bij Häfele Belgium dit jaar op innovatie en inspiratie. De producent stelde er onder meer Dialock 2.0 en de derde generatie Loox-ledverlichting voor. 

Nieuwe producten

Häfele Belgium pakte op zijn stand uit met een waaier aan technologische highlights waaronder Dialock 2.0, een platform voor het toegangscontrolesysteem met Mifare-technologie. Daarnaast werden ook het Slido-schuifdeurbeslag met nieuwe, flexibel inzetbare schuifdeursystemen, het verticale schuifdeursysteem Kaskade en het opklapbare bed- en bureaubeslag Tavoletto extra in de kijker gezet. Verder kreeg de bezoeker een beter inzicht in de werking en troeven van het Finetta Spinfront-draaischuifdeurbeslag en de verschillende varianten van het klepbeslag Free. Die biedt ontwerpers meer vrijheid, bespaart plaats door het slanke design en is ten slotte eenvoudig en snel te monteren en te bedienen. Aan de hand van montagevideo's kreeg de bezoeker ook een beter inzicht in de werking en de verbeterde montage van de beslagen.

 

Persoonlijke toets

Een andere blikvanger was de derde generatie Loox-ledverlichting van Häfele, die een vierde dimensie aan meubelprojecten geeft. Nieuwe modulaire in- en opbouwlampen, schakelaars, ledstrips en 12V/24V-combisystemen maken het mogelijk een persoonlijke toets aan het interieur te geven. Hier werden ook de nieuwe ideeën over het thema "Entertainment in meubels" voorgesteld. De Moovit-ladesystemen hebben een nieuw design en een smal chassisframe gekregen. Bij het segment Officys-kantoorsystemen werden nieuwe designs van tafelonderstellen alsook de vernieuwde Variant-S+-geleider met geïntegreerde demping in de kijker gezet. Als kers op de taart werd ook de exclusieve Häfele Design Patent-collectie meubelgroepen geshowd.

Deel dit artikel:

Onze partners