Help DMOA Architecten om Maggie op de wereld te krijgen

DMOA Architecten uit Heverlee ontfermt zich al geruim een jaar over Maggie Program vzw: een vereniging die met ‘Maggie’ een low cost, low energy, low weight en long lasting shelter ontworpen heeft die soelaas kan bieden voor de vluchtelingenproblematiek. Door middel van crowdfunding wil de vzw het prototype omzetten naar een echt product.

Een Maggie kan dienst doen als onderkomen, schooltje of zelfs medische boeg in vluchtelingenkampen over de hele wereld. “Het idee krijgt enorm veel positieve feedback uit de sector,” klinkt het bij DMOA. Zo liet UNICEF weten geïnteresseerd te zijn in Maggie. “Ook Fedasil zou graag een eerste Maggie in Steenokkerzeel plaatsen die er als polyvalente zaal voor de minderjarige vluchtelingen zou fungeren.”

 

Crowdfunding

De laatste fase – het prototype omzetten naar een echt product – blijkt ook meteen de duurste. “Alle hulp is daarom welkom,” stellen ze bij DMOA. “We hebben een crowdfunding gelanceerd om de nodige centjes bij elkaar te sprokkelen voor Maggie.”

Meer info over de crowdfunding vindt u hier terug. In het filmpje wordt het principe haarfijn uitgelegd. Tast u in de buidel en helpt u Maggie mee op de wereld? 

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage