Hörmann bedient garagepoorten met smartphone app

Hörmann komt met een nieuwe manier voor het bedienen van garagepoorten, inrithekken en voordeuren. Met de BiSecur gateway kunnen alle Hörmann-aandrijvingen en draadloze ontvangers met de BiSecur applicatie centraal worden bestuurd. Dit kan de gebruiker zowel thuis als onderweg doen.

Smartphone of tablet

De BiSecur gateway wordt via WLAN of met behulp van een netwerkkabel met de router verbonden. Hiermee kan de gebruiker de garagepoort- en inrithekaandrijvingen, de voordeur of andere elektrische toestellen bedienen. Die worden dan via de BiSecur app geconfigureerd op een smartphone of tablet.

 

Thuis of onderweg

De gebruiker kan thuis de voordeur, de garagepoort of het inrithek binnen het bereik van het thuisnetwerk besturen. Na de online registratie van de gateway en het mobiele toestel wordt de persoonlijke toegang geactiveerd. Zo kan de gebruiker via de internetverbinding ook onderweg alle functies vanaf een smartphone of tablet bedienen. 

 

Gebruiksgemak

Alle functies die de gebruiker vroeger met de handzender bestuurde, kan hij of zij nu met de BiSecur app uitvoeren. Bovendien geeft de app op elk moment een overzicht van de status van de garagepoort, het inrithek of de voordeur. Duidelijke symbolen geven aan of de poort open of gesloten is en of de voordeur al dan niet is vergrendeld. De gebruiker kan meerdere aparte functies tot een scenario combineren. De gebruiker kan ook zelf bepalen wie welke toestellen kan bedienen.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage