Houten shutters houden overtollige warmte buiten en creëren intimiteit

Naast volledig afgewerkte terrasoverkappingen met motorgedreven lamellendak in HOTwood essen levert Carpentier ook diverse houten shutters in slimme kant-en-klare kits. Hiermee biedt het bedrijf een unieke ecologische oplossing voor zonwering met focus op flexibiliteit en esthetiek.

De shutters zijn zeer esthetisch, dankzij de ingewerkte mechaniek in het houten kader. Bovendien is een koppeling aan een domoticasysteem mogelijk.

 

Terrasshutters

De kwalitatieve houten shutters van Carpentier vormen de ideale oplossing om een terras of knusse zithoek in de tuin af te scheiden. Ze zijn vervaardigd van HOTwood, zowel met horizontale als verticale lamellen verkrijgbaar en perfect naar wens te besturen.

Gesloten zorgen ze voor privacy en bescherming tegen regen, wind en felle zon, terwijl ze open een ongehinderd zicht bieden op de omgeving. Carpentier levert de houten shutters op maat in kant-en-klare kits voor professionals.

 

Outdoor raamshutters

Carpentier beschikt over verschillende ingenieuze oplossingen voor buitenzonwering. Naast verschuifbare shutters met vaste of beweegbare lamellen, is er keuze uit shutters die zijwaarts of opwaarts vouwen. De opwaarts vouwende shutters kunnen keurig in het gevelvlak vallen, waardoor ze gesloten haast onzichtbaar zijn en open een luifel vormen.

Alle types outdoor shutters houden ’s zomers de overtollige warmte buiten en creëren intimiteit in de woning of het houten bijgebouw. Ze worden vervaardigd uit HOTwood en zijn op maat van elk type raam verkrijgbaar in kant-en-klare kits.

Deel dit artikel:
Onze partners