Instant een groendak met de Toundra'Box Eco

In 1989 lanceert de SOPREMA-groep een nieuw merk voor innovatieve groendakoplossingen: SOPRANATURE. Sindsdien heeft het bedrijf onafgebroken gewerkt aan de verdere ontwikkeling van het gamma. De nieuwste telg in het gamma is de TOUNDRA’BOX ECO. Hij is flexibel inzetbaar, licht en esthetisch. Een groendak tovert ongebruikte dakruimtes om tot mooie daktuinen. Deze natuurlijke oplossing brengt het groen terug in de dorpen en steden. De begroeiing zorgt bovendien voor een betere biodiversiteit en een beter beheer van het regenwater op het dak.

TOUNDRA’BOX ECO is een kant-en-klaar groendaksysteem: een all-in-one cassette voorzien van substraat en beplanting voor platte daken. Aparte aanvoer van substraat en planten op hoogte is dan ook overbodig. De vorm van de cassette maakt dat de plaatsing ervan uiterst snel, eenvoudig en proper is. De cassette is vervaardigd uit duurzaam en recycleerbaar Polypropyleen (PP). Door de combinatie van de kant-en-klare cassette en de snelle, eenvoudige plaatsing kan men meteen genieten van een prachtig begroeid dak.

 

Makkelijk onderhoud

Een groendak vergt regelmatig onderhoud. Ook dat is met de TOUNDRA'BOX ECO zeer eenvoudig. Zo volstaat het om halfjaarlijkst te controleren of de afwatering optimaal is, eventueel onkruidgroei te verwijderen en te bemesten met onderhoudmeststof voor sedum in het voorjaar en het najaar.

Deel dit artikel:

Contacteer Soprema

Onze partners