Kandidaturen WAN Awards 2010 categorie "Education" - sluiting tegen 28/02/2010

De nieuwe WAN Awards zijn ook in 2010 weer van start gegaan. De wedstrijd loopt dit jaar over een tweemaandelijks programma per categorie met als hoogtepunt een architecturale wereldtentoonstelling in een hoofdstad in het volgend jaar. De kandidaturen voor de categorie “Education” moet binnen zijn tegen 28/02/2010.
De nieuwe WAN Awards zijn ook in 2010 weer van start gegaan. De wedstrijd loopt dit jaar over een tweemaandelijks programma per categorie met als hoogtepunt een architecturale wereldtentoonstelling in een hoofdstad in het volgend jaar.
De kandidaturen voor de categorie “Education” moet binnen zijn tegen 28/02/2010.


De tentoonstelling zal de wereld rondreizen en begint dit jaar met een expo die de winnende en in aanmerking genomen ontwerpen toont op het “London Festival of Architecture”.

De jurycommissie zal, net als vorig jaar, bestaan uit internationale architecturale en industriële deskundigen uit iedere sector, aangevuld met enkele nieuwe opwindende namen.
De jury zal rekening houden met factoren als originaliteit, vernieuwing, vorm en kwaliteit, duurzaamheid en context maar de 2 elementen die het zwaarst zullen doorwegen in de beslissing zijn:
-  hoe het ontwerp zich heeft gericht naar de sleutelelementen van de opdracht
-  specifieke voorbeelden van hoe het gebouw het item “onderwijs” verbeterd heeft
Australian Technical College / Spowers
winnaar "Education Building of the Year 2009"

 

Deel dit artikel:
Onze partners