Kleine beetjes maken het verschil: de Superia Central paneelradiator

De Superia Central en Central Design paneelradiatoren van het bedrijf Vasco verschillen op een klein, maar cruciaal punt van andere radiatoren. De radiatoren van Vasco zijn namelijk voorzien van een vaste middenaansluiting, die volgens de fabrikant het installatiecomfort verhoogt en voor een uniek design zorgt.

Makkelijk te installeren

De Superia Central paneelradiator is voorzien van een vaste middenaansluiting, die samen met een onzichtbaar weggewerkte ventielbuis ervoor moet zorgen dat de radiator een mooi, gesloten geheel vormt. De middenaansluiting dient er ook toe om de radiator gemakkelijker geïnstalleerd kan worden. Zo kan de radiator bijvoorbeeld zowel tijdens en na de plaatsing van de leidingen gemonteerd worden, bij nieuwbouw of renovatie en kan hij gemakkelijk worden vastgeklikt in een handige, onzichtbare Fix-Matic beugel. De radiator wordt daarnaast standaard geleverd met een volledige montageset geleverd, zoals de ophangbeugels, blindstop, ontluchter, aftapper en ventielinsert.

Design

De radiator is in twee varianten beschikbaar: de Superia Central en de Superia Central Design. Het verschil zit in de voorplaat: die is ofwel geribd (Central) ofwel vlak (Central Design). Beide uitvoeringen zijn afgewerkt met een rooster en zijbekledingen.

Garantie

Vasco, die de producten in verschillende landen in Europa verkoopt, benadrukt bovendien dat de radiatoren voor een snelle opwarming zorgen en geeft de radiatoren tien jaar garantie.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage