Licht ontmoet kunst: de LLLL.08 lamp van Sarah Dehandschutter

Ontwerper Sarah Dehandschutter brengt kunst en licht samen met haar nieuwste creatie voor haar merk LLLL: de LLLL.08 lamp. Deze hanglamp is niet alleen een bron van licht, maar dient ook als een schitterend kunstwerk. Met een uniek design dat speelt met vormen en technologie, brengt deze lamp stijl en sfeer in elk interieur.

Lumineus design

De LLLL.08 lamp valt op door zijn sculpturale ontwerp. Ze is gemaakt met een aluminium frame dat met de hand in vorm wordt gebogen, en bedekt met polyester stof om een golf-effect te creëren. Deze bijzondere combinatie van materialen brengt een zacht, diffuus licht in elke ruimte. Het ontwerp verbergt LED-lichtstrips binnenin de buigingen van het frame, wat zorgt voor een gelijkmatige gloed door het doorschijnende doek.

 

Kunst en functionaliteit

Sarah Dehandschutter en LLLL benadrukken dat de LLLL.08 lampen meer zijn dan alleen lichtbronnen; het zijn organische vormen vermengd met moderne technologie, functionele maar tegelijkertijd betoverende kunstwerken. Deze lampen, op maat gemaakt met keuze uit gouden of zilveren afwerkingen, kunnen naar wens in specifieke afmetingen worden geproduceerd. Hun grootte en vorm maken ze ideaal voor gebruik boven eettafels of als opvallende verlichting in verschillende woonruimtes.

Bron: Dezeen
Deel dit artikel:
Onze partners