Lionel Jadot uitgeroepen tot 'Designer van het Jaar 2024' door Maison&Objet

Lionel Jadot
Mix Bruxelles
Mix Bruxelles
Illustratie van het project van Lionel Jadot voor de beurs Maison&Objet in september 2024

Maison&Objet, de vooraanstaande internationale beurs voor interieurdesign, decoratie en lifestyle, maakte bekend dat het Lionel Jadot heeft bekroond met de eretitel 'Designer van het Jaar 2024'. Deze prestigieuze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan een vooraanstaande persoonlijkheid in het internationale landschap van design en decoratie.

Lionel Jadot, een Belgische designer, interieurontwerper en kunstenaar, staat bekend om zijn unieke visie en baanbrekende benadering van design. Jadot wordt gezien als het symbool van een snel veranderend tijdperk, waarin hij intuïtief de codes van de toekomst heeft weten te ontcijferen. Zijn carrière en creatieve filosofie hebben hem deze erkenning opgeleverd als een markante figuur binnen zijn vakgebied.

 

Carte blanche

Dit jaar ligt de focus van de onderscheiding op het thema ‘Hospitality’. Jadot krijgt carte blanche om zijn visie op interieurdesign te presenteren in een speciaal door hem ontworpen paviljoen. Bezoekers kunnen zich opmaken voor een unieke ervaring waarbij traditionele referentiepunten plaatsmaken voor vernieuwende ideeën.

 

Maison&Objet 2024

Lionel Jadot zal zijn prijs in ontvangst nemen tijdens de volgende editie van Maison&Objet, die plaatsvindt in Parijs van 5 tot en met 9 september 2024. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen in design en interieur, is het evenement de perfecte gelegenheid om zich te laten inspireren door de visionaire creaties van Lionel Jadot en vele andere getalenteerde designers.

Bron: S2H Communication
Deel dit artikel:
Onze partners