Locinox NV introduceert Tricone: Plug&Play design verlichting voor poort- en hekwerk

Locinox heeft een nieuwe LED verlichting ontwikkeld: Tricone. Tricone moet de beschermende functie van poort- en hekwerk combineren met een esthetische functie, energiezuinig en in een strakke aluminium behuizing.
Locinox heeft een nieuwe LED verlichting ontwikkeld: Tricone. Tricone moet de beschermende functie van poort- en hekwerk combineren met een esthetische functie, energiezuinig en in een strakke aluminium behuizing.
LED-technologie

De naam ‘Tricone’ verwijst naar de 3 gebruikte High Flux LED’s. Resultaat: veel licht bij een minimaal energiegebruik. Samen met een stralingshoek van 140° en een levensduur van 50.000 uren moet dit resulteren in een uitstekende verlichting van de perimeter.


Eenvoudige montage

De Tricone laat zich plaatsen met de inbegrepen en gepatenteerde Quick-Fix bevestigingen. Het bijgeleverde boortemplate moet de montage van het product vergemakkelijken.


Veilige aansluiting

De Tricone werkt op een 12V AC of DC spanning. Locinox ontwikkelde ook zelf de voeding. Deze kan ook naast andere elektrische toebehoren gemonteerd worden in de weerbestendige, aluminium gepoederlakte P-BOX. De P-BOX huisvest een 86 mm DIN rail. Per voeding kunnen probleemloos tot 20 Tricones aangesloten worden.

Deel dit artikel:

Onze partners