Maak kennis met Archicad 26 + KeyMember Editie

© KUBUS
© KUBUS

Bij Archicad 26 staat een efficiënt ontwerpproces centraal, zodat je als architect meer tijd kan besteden aan het ontwerp en de creatieve aspecten daarvan.

Een van de belangrijkste kenmerken van Archicad 26 is dat het de samenwerking tussen verschillende partijen verbetert. Door de mogelijkheden voor samenwerking uit te breiden, kunnen architecten en andere betrokken partijen efficiënter werken en betere resultaten behalen. Het is nog eenvoudiger geworden om grote projecten te beheren en samen te werken met andere partijen. Dit kan leiden tot een snellere uitvoering van projecten en een verhoogde productiviteit.

Daarnaast kunnen architecten met de nieuwe functies betere en realistischere beelden maken van hun ontwerpen, wat het makkelijker maakt om het ontwerp aan klanten en andere betrokken partijen te presenteren. Bovendien biedt Archicad 26 meer flexibiliteit en controle over het ontwerp, waardoor wijzigingen eenvoudiger kunnen worden doorgevoerd en er geëxperimenteerd kan worden met verschillende ontwerpopties.

KeyMember Editie

De nieuwe Archicad KeyMember Editie, ontwikkeld door KUBUS voor de Vlaamse en Nederlandse markt, bevat bovendien innovaties op het gebied van duurzaamheid. Vanaf begin april is de DesignLCA hierin opgenomen. Deze add-on maakt het mogelijk om de levenscyclusanalyse van een gebouw te berekenen en te optimaliseren, waardoor het ontwerp duurzamer wordt. Dit past uitstekend in de trend naar duurzamere gebouwen en de steeds groter wordende vraag naar duurzame oplossingen in de bouw.

Archicad 26 en de KeyMember Editie zijn te zien tijdens de Architect@Work-beurs in Kortrijk op 11 en 12 mei. Dit is de ideale gelegenheid voor architecten en andere geïnteresseerden om kennis te maken met de software en te zien hoe het hun werk kan verbeteren. Of je nu al bekend bent met Archicad of het voor de eerste keer ziet, het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de beurs en te ontdekken wat Archicad 26 allemaal te bieden heeft.

Kom alles te weten over dit product tijdens ARCHITECT@WORK in Kortrijk op 11 en 12 mei. KUBUS vind je terug op stand 66.

Bron: KUBUS
Deel dit artikel:
Onze partners