MasterPatio: de meest complete hefschuifoplossing van Reynaers

Bij Reynaers Aluminium zijn alle projecten even belangrijk. Daarom verbeteren ze regelmatig hun oplossingen om beter te beantwoorden aan de klantbehoeften. De nieuwste update MasterPatio hefschuifsysteem biedt een eigentijdse look, ongeëvenaarde prestaties en levenslang comfort. Wat je ook nodig hebt, je kan het nu meer dan ooit creëren met MasterPatio.

Veelzijdige oplossing

Wat is er veranderd? Ten eerste heeft de nieuwe Open Hoek-variant van MasterPatio twee opengaande ventilatieopeningen in een hoek van 90°. Hierdoor kun je een unieke en zeer goed presterende doorgang creëren van jouw interieur naar het buitenleven. Als je op zoek bent naar een nette en volledig verborgen verbinding, dan is de Pocket-oplossing wellicht de juiste keuze. Het ventilatierooster schuift discreet in de muur en opent jouw woning voor een onbelemmerd uitzicht.

Vooral bij renovatieprojecten kunnen een paar subtiele ontwerpkeuzes het verschil maken. Wil je grotere gebouwbreedtes bedekken? Geen probleem. MasterPatio is een modulair multi-rail systeem dat tot acht bewegende ventilatieopeningen kan hebben die altijd gemakkelijk te bedienen zijn. Als je gebouw een nog betere (rolstoel)toegankelijkheid vereist, kunnen onze gloednieuwe varianten met lage drempel of zonder drempel het leven een stuk eenvoudiger maken. Tot slot verhogen compatibele MasterLine 8 ventilatieroosters en geïntegreerde plissé vliegenramen je binnencomfort nog meer.

"MasterPatio is ons meest complete en duurzame hefschuifsysteem tot nu toe en biedt een ideale mix van een strak uiterlijk en de beste prestaties in zijn klasse."
- Vaios Theofilidis, Teamleider Schuiven & Vouwen Reynaers Aluminium -

 

Belangrijkste voordelen van masterpatio

Met deze ontwikkelingen is MasterPatio een echt complete geveloplossing geworden. De consistente afwerking en energiezuinige prestaties resulteren in een toekomstbestendige bouwcomponent, klaar voor zowel hoogbouw- als particuliere woonprojecten. Je kunt MasterPatio zelfs combineren met de ConceptWall gevels en MasterLine ramen en deuren van Reynaers om één strakke gebouwschil te creëren.

Het geheim van de eigentijdse strakke look van MasterPatio schuilt in het volledig verborgen beslag en de optionele motor(en). Hoewel deze functies aan het zicht zijn onttrokken, merkt u direct het verschil wanneer u met één druk op de knop ventilatieroosters tot 500 kg bedient. Bovendien zijn deze schuifdeuren niet alleen gebruiksvriendelijk, maar bieden ze ook gecertificeerde veiligheid. Dankzij het vernieuwde ontwerp biedt MasterPatio nu PAS 24 en RC2 (ENV 1627) gecertificeerde inbraakwerendheid. Een Reddot en Archiproducts award zijn het bewijs van de unieke combinatie van uitstekend ontwerp en prestaties van het systeem.

Altijd een duurzame keuze

MasterPatio is het hefschuifsysteem bij uitstek van Reynaers Aluminium constructeurs over de hele wereld. Een van de belangrijkste redenen voor de populariteit van het systeem is zijn duurzame karakter. Op materiaalniveau is MasterPatio een circulaire oplossing die bestaat uit toekomstbestendige componenten, vervaardigd met zo weinig mogelijk productieafval. De gerecyclede isolatiestrips en duurzame aluminium profielen hebben het systeem het Cradle to Cradle® certificaat opgeleverd.

Bij hoogwaardige componenten horen natuurlijk ook uitstekende prestaties. MasterPatio biedt uitzonderlijk comfort en kan worden gebruikt in allerlei energie-efficiënte bouwprojecten. De variant High Insulation + kan zelfs het isolatieniveau van een Passiefhuis bereiken! Deze combinatie van prestaties en een toekomstbestendig ontwerp is de reden waarom Reynaers MasterPatio "de volgende generatie schuifsystemen" noemen.

Deel dit artikel:
Contacteer Reynaers Aluminium
Onze partners