Neem deel aan de AR+D Awards en oogst internationale erkenning

De AR+D Awards for Emerging Architecture zijn ’s werelds meest prestigieuze awards; ze betekenen een boost voor het werk van jonge architecten en leveren hen een pak internationale aandacht en erkenning op. De internationale jury wordt voorgezeten door Catherine Slessor, hoofdredactrice van the Architectural Review. Deelnemende projecten moeten alreeds gebouwd zijn en de toegelaten maximumleeftijd van de architecten is 45.
De AR+D Awards for Emerging Architecture zijn ’s werelds meest prestigieuze awards; ze betekenen een boost voor het werk van jonge architecten en leveren hen een pak internationale aandacht en erkenning op. De internationale jury wordt voorgezeten door Catherine Slessor, hoofdredactrice van the Architectural Review. Deelnemende projecten moeten alreeds gebouwd zijn, en de maximumleeftijd van de architecten is 45.
Winnaars maken kans op een prijzenpot van 10.000 pond. Hun project heeft ook recht op een plaatsje in een speciale editie van the Architectural Review. De winnende projecten worden ook tentoongesteld in the Royal Institute of British Architects (RIBA).

Deelnemende projecten moeten alreeds gebouwd zijn, en de toegelaten maximumleeftijd van de architecten is 45.

Meer info vind je hier terug. Heb je hulp nodig bij het indienen van een project? Neem dan contact op via mail (francesca.verdusco@emap.com).

Let op: inschrijven kan tot en met 30 augustus 2013.

Deel dit artikel:

Onze partners