Open de toekomst met ASSA ABLOY OH1142P Dual Drive

Wereldleider in toegangsoplossingen ASSA ABLOY Entrance Systems lanceert een baanbrekende sectionale poort met innovatieve motortechnologie, die een revolutie in de sector teweeg zal brengen. De ASSA ABLOY OH1142P Dual Drive - een volledig elektrische en digitaal aangestuurde poort voor docking toepassingen - werd speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar meer efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid.

Dual Drive-tijdperk breekt aan

De gloednieuwe ASSA ABLOY OH1142P is niet zomaar een upgrade. Deze poort zorgt voor een complete technologische verschuiving dankzij de Dual Drive-technologie: twee motoren zijn volledig in de poort geïntegreerd en vormen een nieuw hefmechanisme waardoor de poort sneller, soepeler, stiller en betrouwbaarder werkt dan standaard sectionale poorten.

Omdat er geen gebalanceerde torsieveren en staalkabels nodig zijn, bespaart de Dual Drive-technologie flink wat ruimte en is de installatie - en dus ook het onderhoud - bijzonder eenvoudig. Vaarwel ingewikkeld, tijdrovend en potentieel gevaarlijk en hallo eenvoudig, soepel en veilig!

Van losse hardware naar slimme oplossingen

De ASSA ABLOY OH1142P combineert uitmuntende prestaties met intelligente inzichten en een levenslange servicegarantie. Zo kunnen commerciële en industriële bedrijven hun docking activiteiten optimaliseren, kosten besparen en de werkomstandigheden verbeteren.

Als onderdeel van ASSA ABLOY's complete aanbod toegangsoplossingen wordt de OH1142P Dual Drive geleverd met een uitgebreid digitaal toegangsbeheerplatform, genaamd ASSA ABLOY Insight. Dit managementplatform biedt cruciale inzichten waarmee gebruikers de stroom van mensen en
goederen kunnen optimaliseren.

Gamechanger voor de toekomst

"We zijn op zoek gegaan naar een nieuw soort slimme sectionale poort om tegemoet te komen aan de groeiende uitdagingen waar bedrijven nu en in de toekomst voor staan”, benadrukt Jaakko Kaivonen, Hoofd Business Segment Industrial bij ASSA ABLOY Entrance Systems.

“De snelle groei in consumenteneisen heeft de druk op industriële activiteiten wereldwijd verhoogd. Het ultramoderne ontwerp, de intelligente inzichten en de preventieve zorg van deze nieuwe oplossing helpen om de activiteiten te optimaliseren en de veiligheid voor werknemers en apparatuur in veeleisende laad- en lostoepassingen te vergroten.”

Bron: ASSA ABLOY Opening Solutions
Deel dit artikel:

Contacteer ASSA ABLOY Opening Solutions

Onze partners