Overgang naar duurzame kantoorverlichting: ERCO's Innovatieve LED-oplossingen

ERCO Lighting
ERCO Lighting
ERCO Lighting
ERCO Lighting
ERCO Lighting
ERCO Lighting
ERCO Lighting
ERCO Lighting
ERCO Lighting
ERCO Lighting

De Europese Unie heeft recentelijk een verbod op fluorescerende verlichting, ook bekend als TL-lampen, ingevoerd. Deze stap is genomen vanwege de schadelijke effecten van kwik, een giftige stof die aanwezig is in traditionele fluorescerende verlichting, op zowel het milieu als de gezondheid. Dit verbod opent de deur naar duurzamere verlichtingsoplossingen, met LED-verlichting als het belangrijkste alternatief. ERCO biedt hiervoor twee soorten oplossingen aan.

ERCO, als pionier in klassieke armaturenproductie, heeft zich toegewijd aan de ontwikkeling van exclusieve LED-lichtoplossingen. In België zijn er nog steeds verschillende kantoorgebouwen die gebruikmaken van verouderde TL-verlichting. ERCO Lighting biedt echter de nodige expertise en innovatieve verlichtingsoplossingen om deze gebouwen te begeleiden bij de overgang naar moderne, duurzame kantoorverlichting.

Moderne Kantoorverlichting voor een Inspirerende Werkomgeving

ERCO begrijpt dat moderne kantoren meer zijn dan alleen werkruimtes. Ze zijn ontmoetingsplekken, co-working spaces en creatieve hubs. Het bedrijf richt zich op het creëren van professionele LED-armaturen met een heldere designtaal, waarmee niet alleen de interieurarchitectuur wordt benadrukt, maar ook wordt voldaan aan de veranderende eisen van hedendaagse kantoren.

De Grammatica van Licht: Ontwerp en Functionaliteit in Harmonie

ERCO hanteert de "grammatica van het licht" als planningsuitgangspunt, waarbij de behoeften van zowel het ontwerp als de gebruikers centraal staan. Van een perfect afgeschermde basisverlichting boven bureaus tot accentlicht met ERCO spots, elk aspect draagt bij aan een optimale kantoorverlichting. Decoratieve armaturen completeren de sfeer en bieden licht om te bekijken.

innovatief Design en Energie-efficiëntie Hand in Hand

ERCO integreert doordacht productdesign met innovatieve lichttechnologie. De armaturen bieden uitstekende lichtkwaliteit voor een perfecte weergave van kleuren en oppervlaktematerialen. Belangrijk is dat deze efficiënte LED-technologie niet ten koste gaat van het design. ERCO-armaturen bewijzen dat energiebesparing en decoratief design hand in hand kunnen gaan.

LED-verlichting: Duurzaamheid en Energiebesparing

Met het verbod op fluorescentielampen in 2023 is de overgang naar LED-verlichting onvermijdelijk geworden. ERCO maakt deze overgang eenvoudig en rendabel. Door te kiezen voor ERCO's LED-oplossingen kunnen bedrijven tot wel 85% op energie en CO2 besparen. De lange levensduur en lage onderhoudskosten maken het een duurzame investering.

ERCO's Ondersteuning bij de Overgang naar LED

ERCO biedt twee soorten oplossingen: de vervanging van bestaande verlichting door LED of een relighting met op maat gemaakt licht. Deze aanpak zorgt ervoor dat er geen reconstructie van het plafond nodig is, waardoor de integratie in bestaande infrastructuur eenvoudig en kosteneffectief is. Bedrijven kunnen profiteren van energiebesparing, lagere onderhoudskosten en slimme verlichtingsmogelijkheden.

In deze tijd van veranderingen in de verlichtingsindustrie biedt ERCO een toekomstbestendige benadering van kantoorverlichting, waarbij duurzaamheid, design en functionaliteit samenkomen. Door over te stappen op ERCO's LED-oplossingen kunnen kantoren niet alleen voldoen aan de nieuwe normen maar ook een inspirerende werkomgeving creëren die de behoeften van de moderne professional weerspiegelt.

Bron: Erco
Deel dit artikel:
Onze partners