Overnacht in het zwevende huis van Pixar's Up

Na eerdere spectaculaire aanbiedingen zoals het moerashuis van Shrek en het felroze poppenhuis van Barbie verrast Airbnb opnieuw met een unieke verblijfplaats: het vliegende huis van Pixar's Up. De gepensioneerde ballonverkoper Carl Fredricksen en zijn hond Dug nodigen je uit om te logeren in hun gezellig woning die hij samen met zijn Ellie creëerde. Hoewel velen zich zullen herinneren dat het huis vloog met behulp van ruim 8.000 ballonnen, maakt deze versie gebruik van een kraan om de illusie van vliegen te creëren.

Beleef de magie van Pixar

Om de 15e verjaardag van de film Up te vieren tilt Airbnb fantasie naar een hoger niveau. De verhuurwebsite biedt bezoekers de kans om te overnachten in een nauwkeurige replica van het iconische huis uit de Pixar-film Up. Het huis van Carl Fredricksen ligt in de schilderachtige rode rotsen van Abiquiu (New Mexico) waar bezoekers kunnen genieten van het interieur dat tot in het detail nagebouwd is, inclusief de iconische zetels van Carl en Ellie, het Adventure Book, Carl's wandelstok, en Russell's rugzak.

Airbnb nodigt gasten uit om te genieten van activiteiten die de geest van de film belichamen, van het verzorgen van Carl's post tot wildernisexcursies en sterrenkijken. Hoewel de vlucht beperkt is door de lengte van de kraan biedt het toch een unieke kans om 'te vliegen' in het beroemde ballonnenhuis.

Carl Fredricksen zelf nodigt je uit om met vrienden te komen en je eigen avonturenboek te beginnen. "Mijn grootste avonturen zijn hier gebeurd, en ik heb geleerd dat de beste avonturen die zijn met iemand van wie je houdt," zegt hij. 

Maak kans op je verblijf

Het verblijf in het huis uit Up is volledig gratis, maar beschikbaarheid is beperkt tot de periode van 22 juni tot en met 9 juli. Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan een loterij tot 14 mei om kans te maken op deze once-in-a-lifetime ervaring. Gezien de populariteit van de film en de uniekheid van deze aanbieding, wordt een enorme belangstelling verwacht.

Nieuwe airbnb-categorie: icons

Airbnb introduceert een nieuwe categorie genaamd 'Icons' waar je kan logeren in iconische verblijfplaatsen. zoals het huis uit Up Deze categorie omvat samenwerkingen met bekende merken en persoonlijkheden. Ondertussen pronken er al 11 Icon-ervaringen: 

 • Een overnachting in het huis van de film 'Up' in New Mexico
 • Een overnachting in het Ferrari Museum Maranello in Italië
 • Een overnachting in Marvel's X-Mansion uit X-Men in New York
 • VIP-ervaring met komiek Kevin Hart
 • Een overnachting in het Musée d'Orsay in Parijs
 • Een exclusieve ontmoeting met popster Doja Cat
 • Verblijven in het Purple Rain-Huis van Prince in Minneapolis
 • Gamen met TikTok-sensatie Khaby Lame
 • Op tournee met Reggaeton-artiest Feid
 • Verblijven in het vakantiehuis van Bollywood-ster Janhvi Kapoor in India
 • Overnachting in het hoofdkwartier van Team Riley van de film Inside Out

De 'Icons' worden weergegeven in een aparte categorie op de startpagina van de app. De meeste ervaringen zijn gratis of kosten minder dan 100 dollar per gast. Door middel van een aftelklok kan je een ervaring reserveren op een bepaald tijdstip. Wanneer de klok afloopt, kunnen gasten via de app een reserveringsverzoek indienen. De geselecteerde gasten ontvangen een digitaal gouden tickets. In 2024 zal Airbnb meer dan 4.000 tickets beschikbaar stellen. Tegen het einde van het jaar zullen er nog eens 10 iconische ervaringen toegevoegd worden.

Deel dit artikel:
Onze partners