REMINDER: Architectura.be mag op de koffie bij Vlaams Bouwmeester Van Broeck (en jij kan mee!)

Op donderdag 6 april trekt Architectura.be richting Brussel voor een diepte-interview met Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck. Heb jij een interessante vraag voor de Bouwmeester? Laat het ons weten! Of wil je mee op interview? Zelfs dat kan!

Om 10u00 worden we verwacht in het Atelier Bouwmeester in de rotonde van de Revensteingalerij in Brussel.  Het gesprek met de Bouwmeester zal resulteren in enkele artikels op Architectura.be die dieper ingaan op de visie en plannen van Leo Van Broeck. Het interview zal circa 1 uur duren.

 

Een vraag voor de Bouwmeester?

Als architect sta  je met beide voeten middenin het werkveld en ben je dus uiterst goed geplaatst om gerichte vragen te formuleren over het métier. Heb je een vraagstuk voor Bouwmeester Van Broeck? Bezorg het ons via info@architectura.be met als onderwerp ‘Vraag voor de Bouwmeester’.

 

Stel jouw vraag zelf!

Wil je Leo Van Broeck in levende lijve aan de tand voelen? Dat kan! Architectura.be mag vier architecten meenemen op interview. In het Atelier Bouwmeester mogen zijn zelf hun vraag voorleggen aan Van Broeck. Zin in een babbel met de Bouwmeester? Plaats dan bij jouw vraag ‘Ik wil mee!’. De vier interessantste vragen mogen live gesteld worden aan Leo Van Broeck.

Deel dit artikel:

Onze partners