Renson Linarte: van design gevelbekleding tot outdoor tuinelementen

Tuin en huis staan niet langer los van elkaar. Wie bouwt of verbouwt is steeds vaker op zoek naar eenheid in ontwerp en een consequente look & feel, waarbij binnen en buiten steeds vaker in elkaar overlopen. Qua design is alles in dat geval dan ook het liefst op elkaar afgestemd: van wand- en gevelbekleding tot zelfs een bloembak, zitbank, vrijstaande tuinwand of tuinverlichting. Rode draad is het Linarte Concept, waarmee Renson uitpakt op Architect@Work (stand 133).

Linarte wand- en gevelbekleding: Muren, deuren, poorten, een accentmuur in hal of woonkamer of een wand onder een terrasoverkapping: Linarte maakt van elke binnen- en buitenruimte één uniform en strak geheel. De profielen van deze verticale wandbekleding worden individueel gemonteerd, waardoor je de 3 verschillende profielen (‘Even’, ‘Block 16’ en ‘Block 30’) onderling kan combineren tot een unieke en persoonlijke wand met verschillende schaduweffecten en een gevarieerd lijnenspel. De houten invullingen of ledstrips en de mogelijkheid om meerdere kleuren te combineren maken van Linarte een personaliseerbare, verticale wandbekleding.

 

Linarte Icon: vrijstaande tuinwand: Een originele afsluiting, een laag tuinmuurtje, vrijstaande tuinwand of designmuur in dezelfde strakke verticale afwerking als andere elementen in de tuin. Dat is ‘Linarte Icon’: een architecturale wand op maat (zowel in de hoogte als in de breedte) bekleed met Linarte-profielen. Al kan je ook één van beide zijdes met een strakgespannen glasvezeldoek laten afwerken.

 

Linarte Outdoor Light: design tuinverlichtingsarmaturen: Met led-invullingen in de Linarte gevelbekleding is het een kleine stap naar bijpassende tuinverlichtingsarmaturen. Zo wordt ook op dat vlak de consequente stijl van je woning doorgetrokken in zowel functionele als sfeerverlichting in de tuin. Dankzij de hoog kwalitatieve Linarte ledstrips baadt de tuin in het juiste licht, op duurzame wijze.

 

Linarte Modulo: bloembak en zitbank in dezelfde stijl: Met Linarte als gevelbekleding tegen het huis, de tuinmuur of onder de terrasoverkapping, zou het zonde zijn om voor een bloembak of zitbank in de tuin niet dezelfde verticale lijn door te trekken. En dus is dit gloednieuwe sierstuk rondom bekleed met aluminium Linarte profielen en respectievelijk afgewerkt met een bloembakrand of zitting in padoek.

Bron: Renson

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage