Reynaers Aluminium lanceert CP155-HI schuifraam met MINERGIE-label

Reynaers Aluminium lanceert het CP155-HI schuifraam, uiterst geschikt voor duurzame passief- en lage energiebouw. Reynaers wil met deze recente aanwinst optimale isolatie garanderen, zowel wat warmte als geluid betreft. Het bedrijf heeft hiervoor als eerste in Belgiƫ het internationaal erkende MINERGIE-label verworven voor duurzame kwaliteit van energie efficiƫnte bouwmaterialen.
Reynaers Aluminium lanceert het CP155-HI schuifraam, uiterst geschikt voor duurzame passief- en lage energiebouw. Reynaers wil met deze recente aanwinst optimale isolatie garanderen, zowel wat warmte als geluid betreft. Het bedrijf heeft hiervoor als eerste in België het internationaal erkende MINERGIE-label verworven voor de duurzame kwaliteit van hun energie efficiënte bouwmaterialen.
Reynaers biedt met zijn aluminium toepassingen heel wat opties met betrekking tot ontwerpmogelijkheden. Zo kan de beglazing van het vaste element langs de buitenzijde worden aangebracht waardoor men zich bij verbouwingen van moeilijk toegankelijke ruimtes niet langer hoeft te beperken tot de afmetingen van de ramen. Bovendien is de CP155-HI beschikbaar in 400 RAL kleuren in zowel matte als glanzende afwerking. De producenten laten verder weten dat lichtinval wordt gemaximaliseerd door de slanke middensectie van 155 mm.
Reynaers benadrukt dat gebruikscomfort niet hoeft in te boeten bij deze esthetische meerwaarde. Het systeem is vlot te bedienen, zowel handmatig als met een elektrische motor. Ook werd rekening gehouden met het onderhoudscomfort door de schuifrails langs de binnenkant te plaatsen waardoor hij beschermd is tegen omgevingsstof. Het CP155-HI schuifraam met MINERGIE ® – label is geschikt voor glasdikten tot 52 mm.


Deel dit artikel:
Onze partners