Reynaers Aluminium lanceert isolerende CS 38-SL HI met ‘steel look’

Reynaers Aluminium stelt op Batibouw 2015 in primeur het CS 38-SL HI-systeem voor. Deze oplossing voor aluminium ramen en deuren vergroot volgens de producent aanzienlijk de architecturale mogelijkheden waarbij een minimalistisch of industrieel design centraal staat. En dat zonder in te boeten aan energie-efficiëntie.

Het systeem leent zich optimaal voor hedendaagse nieuwbouwwoningen, maar ook voor renovatie met vervanging van verouderde stalen raamprofielen én voor architecturale veranda’s. Daarmee sluit het systeem perfect aan op de actuele vintage trend.

CS 38-SL HI  is een sterk geïsoleerd driekamersysteem met profielaanzicht voor ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen. De hoge energie-efficiëntie gaat samen met een ultraslank profiel. Daardoor heeft dit innovatief systeem het uitzicht van een stalen raamprofiel. De slanke lijn van de CS 38-SL HI  maakt dat het systeem de ideale oplossing is voor een industrieel of minimalistisch geïnspireerde architectuur, voor nieuwbouw en renovatie, en voor de vervanging van stalen ramen waarbij het originele design behouden moet blijven.

 

Rasterstructuur

Het CS 38-SL HI systeem bestaat ook met rasterstructuur. Die toepassing biedt veel architecturale toegevoegde waarde bij de renovatie van panden met een industrieel uitzicht, maar ook voor stijlvolle veranda's met een retro-look.

Alle types van naar binnen- en naar buitendraaiende vleugels voor ramen en deuren zijn mogelijk in alle RAL kleuren, waardoor architecten en bouwheren verder dan ooit kunnen gaan in de personalisering van hun ontwerp. 

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage