Reynaers Aluminium lanceert slank profiel met hoge energie-efficiëntie op BIS 2015

Reynaers Aluminium lanceert op BIS 2015 zijn SL 38-HI-systeem. Centraal bij deze oplossing voor aluminium ramen en deuren is het minimalistisch of industrieel design. De vorm van raam en deur wordt zo herleid tot zijn essentie. Het systeem leent zich voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Vorm herleid tot essentie

SL 38-HI is een sterk geïsoleerd driekamersysteem met een ultraslank profielaanzicht voor ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen. Zijn slanke lijn maakt het bruikbaar voor zowel een industrieel of minimalistisch geïnspireerde architectuur voor nieuwbouw en renovatie, als voor de vervanging van stalen ramen waarbij het originele design behouden moet blijven. SL 38-HI kan ook uitgevoerd worden in een rasterstructuur. Zo biedt het architecturale toegevoegde waarde bij renovaties van panden met een industrieel uitzicht, maar ook voor architecturale veranda's met een retro look. Het systeem met het uitzicht van een stalen raamprofiel heeft verder een hoge energie-efficiëntie. Bovendien kan het toegepast worden met zowel dubbele als driedubbele beglazing en bestaat het systeem in drie designvarianten: Classic, Cubic en Ferro. Alle types van naar binnen- en buitendraaiende vleugels voor ramen en deuren zijn verder mogelijk in alle RAL-kleuren.

Geïnteresseerden kunnen voor meer uitleg over het nieuwe systeem van Reynaers Aluminium een bezoek brengen aan de bisbeurs 2015, stand 1272.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage