Reynaers Aluminium presenteert innovaties op Batibouw 2016

Reynaers Aluminium toont op Batibouw 2016 diverse oplossingen voor ramen, deuren en schuifdeuren en belooft de bezoeker een realistische beleving. Naast de vernieuwde ultraslanke SlimLine reeks en het minimalistische Hi-finity schuifraam met hoek in glas, presenteert Reynaers ook in primeur de nieuwe MasterLine 8. "Het aluminium raamsysteem van de toekomst," zo stelt de producent.

SlimLine reeks

De recent gelanceerde SlimLine reeks is een ultraslank raamsysteem met hoge isolatiegraad dat beschikbaar is in drie designvarianten. De SL 38 laat toe om met zijn verbeterde thermische prestaties en stijlvarianten in te spelen op architecturale trends waarin zowel transparantie als authenticiteit centraal staan.

 

Hi-Finity schuifraamsysteem

Daarnaast presenteert Reynaers Aluminium het minimalistische Hi-Finity schuifraamsysteem met glasverlijming op een hoek. Dit open systeem met verborgen profielen laat toe om een raampartij te realiseren die volledig transparant doorloopt over de hoek van de woning. De grens tussen binnen en buiten vervaagt eens te meer omdat er geen hoekprofiel is dat het zicht belemmert.  Het Hi-Finity schuifraam is beschikbaar met dubbele of driedubbele beglazing.  Beide  varianten voldoen aan strenge veiligheidseisen en kunnen het gewicht van grote glasafmetingen aan.

 

 

Preview: MasterLine 8

De MasterLine 8 wordt in preview voorgesteld en is volgens Reynaers het raamsysteem van de toekomst. De MasterLine 8 scoort hoog op gebied van energie-efficiëntie en staat voor maximaal comfort en veiligheid voor de eindgebruiker vandaag en in de toekomst. Het systeem biedt een grote architecturale vrijheid met talrijke designvarianten en is beschikbaar in de loop van 2016.

Deel dit artikel:

Contacteer Reynaers Aluminium

Onze partners