Reynaers nu ook actief in ventilatie en pv-toepassingen

Aan primeurs geen gebrek op de stand van Reynaers Aluminium. Opvallend hierbij is dat Reynaers zich niet langer focust op de profielen mar ook op de ventilatie én op pv-toepassingen, geïntegreerd in het glas.
Aan primeurs geen gebrek op de stand van Reynaers Aluminium. Opvallend hierbij is dat Reynaers zic niet langer focust op de profielen maar ook op de ventilatie én op pv-toepassingen, geïntegreerd in het glas.

Innovatief vouwsysteem voor ramen en deuren

Als Belgische primeur voor het grote publiek presenteert Reynaers Aluminium de CF 77, hun nieuwste vouwsysteem voor ramen en deuren.  CF 77 is een totaaloplossing voor vouwramen- en deuren met een waaier aan mogelijkheden op vlak van openingswijze van de verschillende vleugels.  Bovendien is dit systeem beschikbaar met een maximale hoogte van 3m, wat heel wat ruimte voor creativiteit creëert.

    


Isolatie en ventilatie in één schuifraam

Op Batibouw stelt Reynaers Aluminium eveneens zijn nieuwe schuifraamprofiel voor, dat zowel isoleert als ventileert, de CP 130.  Het bezit deze eigenschappen dankzij een thermisch verbeterd profiel en een geïntegreerd ventilatierooster.  Dit schuifraam is verkrijgbaar zowel in mono- als in duorail versie.

    


Dit rooster, Ventalis genaamd, is een zelfregulerend kleprooster, dat door Reynaers Alumininium zelf ontwikkeld werd en dus ook compatibel is met hun andere raamsystemen.  Ventalis regelt het ventilatiedebiet automatisch naargelang de winddruk, maar kan van binnenuit ook door de gebruiker geregeld worden in 5 standen.  Het is trouwens ook modulair wat betekent dat het aantal elementen het debiet bepaalt, niet de breedte van het raam.  Een extra troef is het discrete uitzicht: het buitenkader wordt achter de slag geplaatst en het rooster zelf wordt verborgen achter een alu afdekprofieltje, zodat het uiterlijk slank en eenvormig is.

    


Isolatie en duurzaamheid

Reynaers Aluminium wil niet achterblijven op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing.  Zo ontwierpen ze Solar, een systeem van kleine fotovoltaïsche elementjes die geïntegreerd kunnen worden in het glas en zo zelfs als zonnewering kunnen dienen.

    


Daarnaast is hun nieuwste superisolerende raamprofiel CS 77 HI 30% meer isolerend dan klassieke aluminium profielen.  Dit kan dus een flinke energie- en kostenbesparing betekenen.  Speciaal voor Batibouw biedt Reynaers Aluminium de CS 77 HI nu tijdelijk aan tegen de prijs van het klassieke model CS 68.
Deel dit artikel:
Contacteer Reynaers Aluminium
Onze partners