Reynaers speelt in op verbeelding en beleving met "imagine"

Reynaers Aluminium maakt de kracht van de verbeelding visueel beleefbaar dankzij een gepersonaliseerde inspiratievideo. Deze maakt deel uit van de gloednieuwe ‘Imagine…’ campagne van Reynaers Aluminium. Met deze innovatieve interactieve videomodule beleven bouwers en verbouwers maximaal hun woondroom op maat van hun smaak en wensen. De videotoepassing wordt op Batibouw 2017 officieel gelanceerd voor het grote publiek.  

 

De persoonlijke inspiratievideo is een unieke ervaring. Houd men van klassiek of eerder van modern? Primeren design en kleuren of comfort en energie of onderhoud en veiligheid? Op basis van de eigen bouwstijl en voorkeuren stelt de gebruiker zelf een persoonlijke inspiratie-video samen. Deze vertaalt de woondroom van elke bouwer of verbouwer in beelden die een sterke beleving verzekeren.

 

Imagine… en ontdek de wereld van Reynaers Aluminium

De video op maat opent een wereld die meer is dan inspirerende foto’s of innovatieve technische snufjes. Hij creëert een totaalervaring van ieders individuele woondroom. Hiermee verlaat Reynaers het pad van de klassieke communicatie. Het trekt de innovatie die het bedrijf kenmerkt op het vlak van productontwikkeling en architecturaal design door in zijn communicatie naar de eindgebruiker. Deze droomt volledig weg in zijn of haar verbeelding over zorgeloos en veilig wonen. Dromen die nadien door het vakmanschap van de gespecialiseerde Partners en Installers, fabrikanten en plaatsers, omgezet worden in werkelijkheid.

Meer informatie over de Imagine persoonlijke inspiratievideo op Reynaersstand 217 in Hal 4 of op www.reynaers.be

Bron: Reynaers Aluminium
Deel dit artikel:

Onze partners