Stel zelf jouw voordeur samen met Schüco

De voordeur van een huis zegt altijd iets over de bewoners ervan, of ze nu klassiek, modern, onopvallend of net opzichtig is. Dat een voordeur meer kan uitstralen dan slechts enkele karaktertrekken, heeft ook Schüco begrepen. Daarom kunnen klanten bij deze fabrikant van ramen en deuren voortaan zelf hun eigen voordeur samenstellen.

Maatwerk voor buitendeuren

Schüco biedt klanten de mogelijkheid om zowel de vorm, de kleur als het materiaal van hun huisdeur naargelang hun persoonlijke voorkeuren zelf te bepalen. Zo is er de keuze uit verschillende oppervlaktestructuren, een breed gamma aan stijlvarianten en een nog breder kleurenpalet. Zelfs de deurprofielen en deurvullingen met verschillende kleuren aan zowel de buiten- als de binnenkant kunnen op die manier met elkaar worden gecombineerd.

 

Automatische vergrendeling

Niet alleen op het vlak van design probeert het bedrijf zijn klanten tevreden te stellen, het  wil hen ook een veilig gevoel geven. Daarom bracht de ramen- en deurenconstructeur het zogenaamde SafeMatic-slot uit. Dit slotensysteem sluit de deur telkens wanneer ze dicht gaat automatisch af met een vijfvoudige vergrendeling. Met een SafeMatic-slot hoeft u dus niet meer elke keer voor u weggaat te dubbelchecken of uw deur wel goed afgesloten is.

 

Of digitale vergrendeling

Met het Door Control System gaat Schüco echter nog een stapje verder. Dit digitale deurmanagementsysteem integreert verschillende functies in één ingebouwde interface. Zo hoeven bewoners die hun woning willen betreden geen sleutel meer bij te hebben, maar kunnen ze gewoon het codeklavier gebruiken om hun toegangscode in te voeren. Voor wie het liever nog makkelijker heeft, voorziet Schüco bovendien een vingerscan die toegang geeft tot de woning.

Uiteraard zijn ook de bekendere functies zoals een deurbel, een intercom en een videocamera in deze module beschikbaar. Het Door Control System is volledig in het profiel, de wand of het paneel ingebouwd en is uitgevoerd in zwart glas. De decoratieve elementen kunnen op aanvraag in alle RAL-kleuren uitgevoerd worden.

 

Thermische onderbreking tegen kromtrekken

Naast veilig wil Schüco ook dat zijn deuren een lange levensduur hebben. Daarom gebruikt het enkel gehard aluminium met een gedeelde thermische onderbreking, die het verschil van uitzetting tussen de binnen- en buitenprofielen opvangt. Dit systeem voorkomt het bimetaaleffect en zorgt ervoor dat de deurvleugel niet zal kromtrekken.

Deel dit artikel:
Onze partners