Stijlvol organiseren met de Juno-tuinboxen van Hörmann

Steeds meer gezinnen richten hun tuin of balkon graag gezellig in met tuinmeubilair, kussens, tapijt, sfeerverlichting en kleine accessoires. Hörmann, specialist op het gebied van poorten en deuren introduceert - na de tuinbergingen voor gereedschap en brandhoutrekken - de Juno-tuinboxen. De perfecte combinatie tussen functionaliteit, duurzaamheid en stijl, én de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een handig opbergsysteem.  

Metalen tuinbox als opbergsysteem

Naast de metalen Berry-tuinberging vult de Juno tuinbox het gamma opbergsystemen van Hörmann aan. De robuuste kist uit verzinkt, hoogwaardig gelakt plaatstaal is weersbestendig, regenwaterdicht en bestand tegen zonlicht. Binnenin hebben de tuinboxen een geïntegreerde bodemventilatie die vocht en schimmelvorming voorkomen. Hierdoor kan de tuinbox ook in koude en natte weersomstandigheden op het balkon of terras staan om voorwerpen in te bewaren.

De Juno tuinbox is verkrijgbaar in twee buitenkleuren: grijsaluminium of antracietgrijs. De kleur aan de binnenkant is standaard grijswit. De box is beschikbaar in twee maten met een inhoud van respectievelijk 0.4m³ en 0.7m³ om te voldoen aan de behoeften van de tuin- of balkoneigenaar. Zo zijn beide grote genoeg om er loungekussens in kwijt te raken.

Snelle en eenvoudige montage

Hörmann verbindt zich ertoe de tuinboxen met een maximale prefabricatiegraad af te leveren. Aangezien het opbergsysteem uit weinig losse onderdelen bestaat, is deze dus snel en eenvoudig te monteren. Dankzij de in de hoogte verstelbare voeten zet de gebruiker de tuinbox ​ loodrecht, ook al zijn de terras of klinkers niet helemaal plat of gelijk.

De twee geïntegreerde dempers openen en sluiten de tuinbox zeer comfortabel. De mechanische tweepuntsvergrendeling in het deksel zorgt dan weer voor extra veiligheid. En alles wordt veilig opgeborgen achter een cilinderslot dat onopvallend in het deksel geïntegreerd is, wat de tuinbox een stijlvolle en moderne look geeft.

Combineer naar believen

De Juno tuinbox is een optische blikvanger die de tuin of het balkon er opgeruimd laat uitzien. Voor de particulier die behalve kussens, speelgoed en terrasvoorwerpen ook tuinapparatuur, gereedschap, hoogwaardige machines, e-bikes of haardhout een veilige plek wil geven, zijn er de Berry tuinbergingen of de Berry brandhoutrekken. Deze passen perfect bij de Juno tuinbox en zorgen voor een geordende tuin of balkon.

Niet alleen stijlvol, ook klimaatneutraal

Als familiebedrijf is Hörmann zich bewust van de verantwoordelijkheid voor komende generaties. Daarom biedt het alle producten voor woningbouw waaronder ook de tuinbox standaard CO2-neutraal aan. Hörmann heeft zich met zijn duurzaamheidsstrategie tot doel gesteld om emissies te verminderen en voorkomen.

Juno tuinbox in een notendop

  • Gemaakt uit verzinkt, hoogwaardig gelakt plaatstaal
  • Weersbestendig, regenwaterdicht en uv-bestendig
  • Standaard met tweepuntsvergrendeling en geïntegreerd cilinderslot ​
  • Twee geïntegreerde dempers
  • In de hoogte verstelbare voeten
  • Twee buitenkleuren: grijsaluminium en antracietgrijs ​ ​
  • Verkrijgbaar in twee maten: type 1320 (0.4m³) en type 1620 (0.7m³)
  • 100 % CO₂-neutraal
Deel dit artikel:
Onze partners