Vasco lanceert FlatLine collectie: hoge warmteafgifte in een strak design

Vier jaar na de lancering van de Vasco FlatLine, zet Vasco een volgende stap in dit verhaal met de FlatLine Collectie. Deze collectie bevat naast de bekende FlatLine ook de verticale Flat-V-Line en de Flat-Plint-Line. Beide nieuwe radiatoren hebben volgende troeven: ze zijn flexibel dankzij de vele aansluitingsmogelijkheden, hebben een degelijke afwerking met de S600 structuurlak en zijn uitgerust met bijpassende handdoekbeugels voor badkamers of keukens.

 

Vasco FlatLine (horizontaal)

Dankzij de 8 aansluitingen is de FlatLine universeel aansluitbaar. De middenaansluiting laat daarbij toe om de radiator heel precies te bevestigen. En omdat de vlakke voorplaat rechtstreeks in contact staat met de waterkanalen van de radiator, wordt de warmte onmiddellijk vrijgegeven en gaat het rendement de hoogte in. Dankzij een watervoerende voorplaat werkt deze horizontale versie ook op lage temperaturen.

Naargelang de gewenste warmteafgifte is FlatLine verkrijgbaar in 3 dieptematen: 69 mm, 102 mm en 163 mm. De vergrendelbare console zorgt voor een gemakkelijke en veilige installatie. Bovendien wordt de FlatLine geleverd met een geïntegreerd ventiel.


Vasco Flat-V-Line (verticaal)

De verticale paneelradiator met vlakke voorplaat straalt dezelfde mix van eenvoud, efficiëntie en esthetiek uit, naast een warmteafgifte tot 3251 Watt. Met 6 aansluitingen en de vaste middenaansluiting kan hij aangesloten worden op de 2x3/4” (euroconus) middenaansluiting onderaan of de 18 - aansluiting 2x1/2”. De bovenste aansluitingen zijn voor de plaatsing van de ontluchter.
 

Vasco Flat-Plint-Line (plint)

Perfect voor grote raampartijen, zowel voor wand- als vloermontage: de Vasco Flat-Plint-Line is de horizontale plint-paneelradiator met een decoratieve vlakke voorplaat, zijbekledingen en design lijnrooster. Dankzij de 8 aansluitingen is ook deze variant universeel aansluitbaar, ongeacht het type en de lengte.

 
Kleur en accessoires

De volledige FlatLine Collectie is enkel verkrijgbaar in de S600, een wit fijne structuurlak.

Voor elk van de radiatoren in de FlatLine collectie biedt Vasco een uitgebreid assortiment aan accessoires in chroom. Voor zowel badkamers als keukens zijn er bijpassende handdoekbeugels die zorgen voor nog meer gebruiksgemak. Andere accessoires zijn onderblokken in chroom en designthermostaatkoppen in wit of chroom.

Bron: rcapress

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage