VASCO lanceert met de ONI de dunste radiator ooit

Met de gloednieuwe Oni lanceert VASCO een authentieke, inspirerende én uiterst efficiënte aluminium designradiator.

Flinterdun (amper 8 mm), heerlijk warm en een streling voor het oog. Oni verlegt de grenzen van radiatordesign. In de ultradunne aluminium voorplaat zit een koperen verwarmingsbuis verwerkt met een minimale waterinhoud van slechts 0,6 liter. Dat maakt deze ‘zwevende’ vlakke radiator niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook uiterst efficiënt en energiezuinig.

 

Rond en rank

Oni combineert zuiver en sober design met onovertroffen gebruiksgemak. Met zijn zacht afgeronde hoeken en ranke warmtevlak gooit hij hoge ogen in elk interieur. Oni is verkrijgbaar in nagenoeg alle VASCO-kleuren en past moeiteloos in elke omgeving. Ga voor de volledig vlakke uitvoering (type O-NP) voor een verfijnd schaduwspel in uw hal, woonkamer of overloop. Of profiteer van de handdoekuitsparingen (type O-P) in de keuken of badkamer.

 

Multi Plus

Voor een eenvoudige montage heeft VASCO een gepatenteerde 50mm-middenaansluiting, de Multi Plus. Hiervoor hoeven geen speciale opmetingen verricht te worden. De montage gebeurt dus niet alleen sneller en makkelijker, ook de kans op eventuele lekken of andere problemen wordt vele malen kleiner dan bij een traditionele aansluiting.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage