Ventilair en Uniflexplus+: 'De toekomst is 69'

Gedurende 69 dagen heeft Ventilair geteased aan de hand van wilde tijgers, zwaargewicht-nijlpaarden en oversized vissen. Daarbij werd steeds de vraag gesteld: “Does size matter?” De meningen zijn verdeeld. Maar als het van Ventilair afhangt, is het antwoord resoluut: ja. Size does matter. Dat demonstreert de ventilatiespecialist met de introductie van Uniflexplus+ 69, een upgrade van het succesvolle flexibele luchtverdeelsysteem dat al sinds 2008 bestaat.

Uniflexplus, The Original

Sinds de lancering in 2008 is Uniflexplus+ een schot in de roos. Het universele flexibele luchtverdeelsysteem laat toe om maar liefst 50% tijd te besparen bij installatie. Daarenboven zorgt de compactheid en flexibiliteit voor veel ontwerpvrijheid en installatiegemak.

Ventilair stelt enkele trends op de ventilatiemarkt vast: verschuivingen naar lagere luchtsnelheden en meer marge op het behalen van ontwerpdebieten. Tegelijkertijd moet alles zo compact en snel mogelijk gebeuren. Als ontwerper van dit systeem houdt Ventilair altijd een oog op de toekomst. Om futureproof te zijn wil de firma denken aan de evolutie naar lagere luchtsnelheden, prijsdruk, behalen van debieten, maar tegelijkertijd aan het behoud van flexibiliteit en installatiegemak.

Onderzoek heeft aangetoond dat 63 soms net te klein is en 75 is naar installatie toe dan weer te groot. De ingenieurs en product managers van Ventilair gingen hiermee aan de slag en zochten naar het perfecte huwelijk.

 

Uniflexplus+ 69, het beste van beide werelden

The next step, the best of both worlds. Uniflexplus+ 69 biedt alle voordelen van 63 en 75 in een slang. Maar hoe precies? En waarom is 69 voortaan de beste keuze voor elk project?

  • Het vertrouwde klik en klaar principe, weinig componenten;
  • Beperkte opbouwhoogte;
  • Luchtsnelheid van 2.5m/s en dus minder druk, geluid, verbruik en een garantie op behalen van debieten;
  • Eenvoud: je blijft rekenen in veelvouden van 25m³h;
  • Wees gerust! Er is voldoende marge voor inregeling en het behalen van jouw debiet, het plaatsen van een extra slang en/of ventiel is niet meer nodig;
  • Nieuw afkortmes, speciaal voor 69 slangen;
  • Meteraanduiding op de slang, je hoeft niet te meten;
  • Klikbare beugel: 1 artikel, af te breken voor 1, 2 of 3 slangen;
  • Een nieuwe prestatie eigenschap die toont hoeveel spanning op een kanaal kan komen te staan om de luchtdichtheid te garanderen.

 

Deel dit artikel:

Contacteer Ventilair Group

Onze partners