Vergokan toont herwerkte kabelgootsysteem op Light + Building

De Light + Building beurs in Frankfurt was eens te meer het decor voor talloze productlanceringen. Vergokan, producent van kabeldraagsystemen, toonde er zijn herwerkte vloersysteem. De nieuwe verstelbare contactdoos past in elke vloergoot en biedt een makkelijke en minimalistische oplossing voor gebruikers.Makkelijk installeerbaar

Afhankelijk van de vorm van het deksel wordt er een vormgevend element op de vloerdoos gezet. Dit element bestaat uit twee identieke en dunne onderdelen. Het is stapelbaar, licht en zorgt ervoor dat een dekvloer van 65mm tot 300mm gegoten kan worden zonder voorafgaande gelijkmaking. 

Nadat de dekvloer gezet is, wordt het element simpelweg afgesneden waardoor er een mooie afwerking van de dekplaat ontstaat. Het afval dat daardoor ontstaat, is recycleerbaar. De dekplaten hebben een minimalistisch en uniform ontwerp waardoor ze combineerbaar zijn met verschillende vloeren. Het plastic frame kan 2 of 3 universele apparaatdozen bevatten of een volledig klikbare doos voor dekvloeren van geringe diepte.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage