WEBINAR: actieve daken kwalitatief ontwerpen voor een duurzaam project: do's-and-don'ts voor ontwerpers, opdrachtgevers en uitvoerders – Schrijf je in!

Hoe voer je een actief dak correct uit? Waar moet je rekening mee houden op het gebied van waterdichtheid en isolatie? En wat kunnen we leren uit de nieuwe technische voorlichting platte daken van het WTCB? Kom er alles over te weten tijdens het gratis interactief webinar dat FOAMGLAS en Palindroom organiseren op 30 augustus. Inschrijven kan op deze website.

Om ontwerpers en andere bouwprofessionals in te wijden in de technische van actieve daken, organiseert FOAMGLAS in samenwerking met Palindroom een tweede gratis interactief webinar. Zeven specialisten en ervaringsdeskundigen zullen elk vanuit hun oogpunt, doorspekt met de nodige casestudies, hun expertise rond correct uitgevoerde actieve daken delen.

Gastheer voor dit webinar is BOLD architecten. Een ideale gastheer. Niet alleen omwille van hun prachtige kantoor dat dient als setting, maar ook omdat BOLD architecten regelmatig actieve daken integreert in zijn ontwerpen.

 

Boeiend panel

Het webinar wordt in goede banen geleid door moderator Rik Neven, zaakvoerder van Palindroom. De volgende sprekers zullen hun inzichten delen: 

  • Hans Janssen, BOLD architecten
  • Rein Geens, BOLD architecten
  • Robert De Lathouwer, professor op rust / expert schadegevallen
  • Edwige Noirfalisse, WTCB
  • Wim Van Aerschot, AG Stadsontwikkeling Leuven
  • Marnix Derks, Probitumen
  • Frank Vanhove, FOAMGLAS

 

Het webinar vindt plaats op dinsdag 30 augustus van 11 uur tot 12u00 en is gratis live online te volgen, mits inschrijving via deze website. Inschrijven via Linkedin volstaat niet, alleen via inschrijving op de voormelde website ontvang je de link om het webinar te volgen. 

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage