WIN EEN TICKET voor de lezing van Laurent Ney in CC Hasselt (12/3)

Parkbrug Antwerpen
Sionbrug Lier
Lichtenlijn Heist-aan-Zee

Internationaal gelauwerd ingenieur-architect Laurent Ney, oprichter van Ney & Partners, geeft op dinsdag 12 maart 2024 een lezing in CCHA. En jij kan erbij zijn. Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar info@architectura.be met als onderwerp 'Lezing Laurent Ney'. Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Laurent Ney, oprichter van Ney & Partners, zal in Hasselt een unieke inkijk geven in het ontwerp van fietsbruggen. De vraag naar fietsinfrastructuur stijgt en er zijn opvallende evoluties in zowel opdrachten als oplossingen. Het opvallendste daarbij is dat het ruimtegebruik voor het fietsverkeer groter wordt. Als ontwerper zit de uitdaging dan ook niet in het overbruggen of overspannen van een obstakel, dan wel om fietsverbindingen goed aan te sluiten in het weefsel waarin ze terecht komen.

De lezing van Laurent Ney wordt georganiseerd door Architectuurwijzer en kadert binnen de openingsactiviteiten van de expo ‘Op de fiets! Fietsbruggen vandaag en morgen - Ney & Partners’, ook in CCHA. Die expo opent op 10 maart, met o.a. een rondleiding door curator Toon Maes. Meer info over de tentoonstelling en het randprogramma vind je op de websites van Architectuurwijzer en CCHA.

Deel dit artikel:
Onze partners