Zoontjens legt dakterras van 2.000 vierkante meter aan op Docks Bruxsel

In Brussel is langs de oevers van het Kanaal, het project Docks Bruxsel in aanbouw. Bovenop dit winkelcomplex van liefst 56.000 vierkante meter legt Zoontjens momenteel een dakterras van zo'n 2.000 vierkante meter aan. Docks Bruxsel open in oktober 2016.

In een zone in volle economische herontwikkeling, komt een nieuwe wijk stilaan tot leven. Docks Bruxsel staat voor New Shopping District en krijgt een origineel en essentiëel aanbod van winkelmogelijkheden, cultuur en vrije tijd op een oppervlakte van maar liefst 56.000 vierkante meter. Het wordt meer dan een opeenhoping van winkels alleen. Docks Bruxsel zal garant staan voor een origineel aanbod van winkelmogelijkheden, activiteiten, cultuur en vrijetijdsbestedingen in een heel uniek kader.

 

Terras

Op de tweede verdieping komt, naar ontwerp van Art & Build, een dakterras van ruim 2.000 vierkante meter, waarvan Zoontjens op dit moment bezig is met de aanleg. Het terras wordt voorzien van Dreen® Magna op DNS®Large. Naar verwachting leveren wij het dakterras eind mei op. De opening van Docks Bruxsel is gepland op 20 oktober 2016.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage