Doorzoek volledige site

BRACHOT

Natuursteen en samengestelde materialen

E3-laan 86
9800 DEINZE
België

+32 (0)9 381 81 81
info@brachot.com
www.brachot.com
www.brachotsurfaces.com
www.beltrami.be

Aanverwante bedrijven

Brachot Surfaces

België

Beltrami

België
Aanverwante bedrijven

Brachot is een wereldwijde producent van natuursteen en samengestelde materialen die landschaps- en bekledingsmaterialen aanbiedt. De volledige verticale integratie met 20 eigen groeves, 8 productiesites en 16 distributiecentra verspreid over Europa, Azië en Afrika zorgt ervoor dat we vandaag als een grote familie focussen op innovatie en duurzaamheid. Samen met onze Family Members combineren we ervaring en expertise tot een gemeenschappelijk doel: meerwaarde creëren met kwalitatieve materialen.

Het brede en internationale netwerk van Brachot en haar Family Members garandeert een gigantisch aanbod aan materialen. Brachot doet beroep op eigen groeves, maar ook op de aankoop van materialen wereldwijd bij vertrouwde leveranciers. Hierdoor bieden we een materialen aan uit een wereldwijde stock van 950.000 m² aan blokken, platen en tegels, en gaan we ook actief op zoek naar specifieke materialen, speciale formaten en unieke afwerkingen. Van exclusieve marmers over de pure eenvoud van travertin tot speciaal ontworpen keramiekdesigns: onze meer dan 2.200 materialen in blokken, platen en tegels bieden een oplossing voor iedere klant en elk project.

Een van de Family Members is Brachot Surfaces, totaalaanbieder van platen in natuursteen en samengestelde materialen (kwarts- en marmercomposiet, terrazzo en keramiek) voor binnen- en buitenafwerkingen. Een keukenblad in graniet of kwartsiet, een douchewand in marmer, een rustig accent met kalksteen of een gevel in travertin? Speel met de meer dan 800 verschillende materialen en tot 44 mogelijke afwerkingen en creëer een uniek effect in stijl, kleur en aanvoelen van ieder materiaal.

De meest recente tegeltrends haal je in huis dankzij Family Member Beltrami. Deze creatieve innovator in tegels voor binnen en buiten biedt naast standaardformaten ook de mogelijkheid tot maattegels, verzaagd uit platen natuursteen of samengestelde materialen die je zelf kiest in de Stone Gallery. Kies daarbij ook de gepaste afwerkingen voor je wand, trap of zwembad en creëer zo een harmonieus geheel, binnen en buiten. Beltrami zoekt voortdurend naar nieuwe materialen, speciale toepassingen en bijzondere afwerkingen. Wat is de geschikte steen, de juiste afwerking en de correcte toepassing voor jouw project? Beltrami zet haar expertise en ervaring graag voor jou aan het werk.

Van groeve over productie tot distributie. Met Family Members Kilkenny Limestone en Granitarn heeft Brachot het volledige productieproces in handen. Voor Ierse Blauwe Hardsteen vertaalt zich dat naar een waaier aan mogelijkheden in formaten, afwerkingen en toepassingen. Voor Franse Tarn putten we uit vijf eigen groeves en kunnen we met een state-of-the-art machinepark de zwaarste outdooropdrachten, zoals bestratingsprojecten, aan.

De materialen van Brachot en haar Family Members ontdek je in de Stone Gallery (5.000 m²) in Deinze en in de showroom met buitenpark (1.650 m²) in Harelbeke. Maak je afspraak online via brachotsurfaces.com en beltrami.be.

Infopunt architecten

Caroline Coppens (specialisatie: interieurarchitecten)

+32 56 23 70 00

Stefanie Damman (specialisatie: keukenbouwers)

+32 9 381 81 81