Doorzoek volledige site

SVK

Aerschotstraat 114
9100 SINT-NIKLAAS
België

+32 37 60 49 00
+32 37 77 47 84
marketing@svk.be
www.svk.be

SVK is al meer dan honderd jaar een actieve speler op de Belgische en internationale bouwmarkt. Het familiebedrijf uit Sint-Niklaas heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot specialist in de productie van vezelcement gevelplaten, leien en golfplaten. Dit gamma wordt aangevuld met Gigant architectonisch sierbeton en gesmoorde handvorm gevelstenen. Steeds geproduceerd aan de hoogste kwaliteitsnormen en geschikt voor zowel residentiële als niet-residentiële toepassingen.

Gevelplaten en leien in vezelcement
Ideaal bij nieuwbouw en renovatie zijn de SVK vezelcement gevelplaten. Ze zijn dun, onderhoudsarm, licht in gewicht en bijgevolg uiterst geschikt voor geventileerde gevelsystemen. In de zomer van 2016 investeerde SVK in een nieuwe innoverende afwerkingslijn waardoor de hoogste kwaliteit gegarandeerd kan worden.

De SVK vezelcement leien zijn verkrijgbaar in een gladde of gestructureerde afwerking en zijn toepasbaar bij hellende daken en gevels. De SVK leien zijn voorzien van een dubbel gekleurde verflaag op basis van een milieuvriendelijke watergedragen acrylaathars met extra moswerende bestanddelen.

Gigant architectonisch sierbeton
SVK beschikt ook over een afdeling architectonisch beton. De Gigant elementen in architectonisch sierbeton bieden de mogelijkheid een aantrekkelijke architectuur en een verzorgde afwerking te combineren, zonder daarbij technische functies uit het oog te verliezen. De mogelijke vormen, kleuren en afwerkingen zijn quasi eindeloos. Architectonisch beton is als bouwmateriaal dan ook uiterst geschikt voor gevelbekleding, terrassen, raam- en deurdorpels, kroonlijsten en andere sierelementen.