Doorzoek volledige site

Wienerberger

Kapel Ter Bede 121
8500 KORTRIJK
België

+32 56 24 96 38
+32 56 20 47 60
info@wienerberger.be
www.wienerberger.be

Andere vestigingen

Showroom Londerzeel

Koning Leopoldlaan 1
2870 Breendonk
België

Showroom Kortrijk

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk
België
Aanverwante bedrijven

Wienerberger is producent van duurzame keramische bouwmaterialen: Terca gevelstenen, Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen en Wienerberger kleiklinkers. De levensduur en duurzaamheid zijn uniek, en ook qua brandweerstand, vormvastheid en stabiliteit kennen de keramische bouwmaterialen van Wienerberger hun gelijke niet. Ook de lokale productie en levering staan centraal.

Gevelstenen van Terca: wie authenticiteit nastreeft gaat voor het rustieke uitzicht van de handvormstenen.
Vormbakstenen hebben dan weer een meer afgelijnde vorm. Zoek je eerder naar een strakke architectuur? Dan zijn de strengpersstenen de beste keuze.

Porotherm binnenmuurstenen: keramische binnenmuurstenen die de volledige bouwconstructie dragen en die via hun thermische en akoestische eigenschappen, een enorme impact op uw woon- en leefcomfort hebben.

Wienerberger kleiklinkers: deze esthetische kleiklinkers met een volstrekt natuurlijke look zijn tevens duurzaam, kleurvast en bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Kleidakpannen van Koramic: natuurlijke bouwmaterialen in verschillende vormen en groottes. Ze zijn vorstbestendig, duurzaam en kleurvast.

Infopunt architecten

Dienst Technical Info

056/249 627