Doorzoek volledige site

Jansen AG

Ettensebaan 31
4813 AH Breda
Nederland

+32 3 375 61 83
info.belgium@jansen.com
jansenstaal.nl
docucenter.jansen.com
www.bimobject.com

Aanverwante bedrijven

Kloeckner Metals Belgium

België

Kloeckner & Co

Duitsland (Bondsrepubliek)

Andere vestigingen

Kloeckner Metals – ODS Nederland

Donk 6
2991 Barendrecht
Nederland
+31 180 640 887
Aanverwante bedrijven

Jansen AG, de marktleider voor stalen raam-, deur- en gevelsystemen, heeft een kantoor in Breda (NL) geopend voor de markt in België en Nederland.

Samen met architect en ramenfabrikant zetten wij innovatieve totaaloplossingen in de markt voor stalen ramen, deuren en vliesgevels. Het gedreven team, voorheen onderdeel van Jansen by ODS, bundelt alle kennis op het vlak van stalen systemen voor dak- en geveltechniek en stalen profielen voor ramen en deuren.

Onze projectadviseurs bieden praktische ondersteuning bij tenders. In het voortraject trekken wij met u op en bestuderen alle details.

Gedurende de bouwfase kunt u, naast het opvolgen van het bestek, alle tools gebruiken die Jansen u biedt.  Wij voorzien u van informatie over kwaliteit en onderhoudsvoorschriften. Doe een beroep op onze expertise, wij helpen u uw projecten te realiseren.

Over Jansen:

Het hoofdkantoor van het in 1923 opgerichte Jansen AG is gevestigd in Oberriet in Zwitserland. In kantoren, musea, treinstations en woningen over de hele wereld zijn de stalen profielsystemen van Jansen te vinden. Tot op de dag van vandaag is de Jansen Group 100% een familiebedrijf en heeft het wereldwijd ongeveer 600 mensen in dienst.

Infopunt architecten

Kurt Beheydt - Regio West- en Oost-Vlaanderen

+32 494 33 73 18

Laurent Sapin - Regio Wallonië en Brussel

+32 475 49 23 70

PROJECTEN

Meer projecten