Doorzoek volledige site

SVR-ARCHITECTS

Architectuur met een evenwicht tussen ruimtelijke kwaliteit, planning, budget en scope.

Volhardingstraat 26
2020 ANTWERPEN
België

+32 32 42 82 00
+32 32 37 76 98
architect@svr-architects.eu
www.svr-architects.eu

SVR-ARCHITECTS, opgericht in 1972, is gevestigd in Antwerpen. In korte tijd groeide SVR-ARCHITECTS uit tot een internationale, professionele ontwerpgroep voor projecten rond Wonen,  Werken en  Welzijn. Het afgelopen jaar zijn o.a. de projecten Koningin Mathilde Moeder- en Kind Centrum van het UZA, het residentiële huisvestingsproject Stephenson en Leuven Chem & Tech voor de KUL gerealiseerd.

Het bureau wordt geleid door Philippe Van Goethem & Jean-Pierre Van Liefferinge. Het team bestaat uit 35 getalenteerde en gemotiveerde architecten, ingenieur-architecten, interieur architecten, stedenbouwkundigen, vormgevers en administratief personeel. De multidisciplinaire achtergrond zorgt ervoor dat SVR-ARCHITECTS projecten kan ontwerpen voor een breed scala van nationale en internationale bedrijven.

SVR-ARCHITECTS biedt een volledig dienstenaanbod van zowel nieuwbouw- , renovatie- als restauratieprojecten voor de sectoren gezondheidszorg, laboratoria, huisvesting, kantoren, logistiek & industrie, ontspanning & Retail en de luchthaven.

Qua ontwerp, zowel vormelijk als inhoudelijk, streeft SVR-ARCHITECTS doelbewust naar een eigentijdse consensus tussen creatieve esthetiek, technische performantie, culturele eigenheid en economisch rendement. De opgeleverde gebouwen getuigen dan ook van een sterke klant- en resultaatgerichtheid en geven blijk van een bijzondere betrokkenheid bij mens, maatschappij en leefomgeving.

De 5 kernwoorden waaruit de strategie van SVR-ARCHITECTS bestaat zijn dan ook: duurzaamheid, zowel qua materialen als relaties, meerwaarde, commitment en mede-ondernemen onderbouwd met kennis en expertise.